Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kaotična UFC 229 press konferencija: Conor ispunio sva očekivanja i izdominirao Nurmagomedova (VIDEO) | Fight Site

Kaotična UFC 229 press konferencija: Conor ispunio sva očekivanja i izdominirao Nurmagomedova (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2018 09:38h Autor:

Screenshot

U četvrtak kasno navečer po našem vremenu u New Yorku je održana press konferencija povodom UFC-a 229 koji nam slijedi 7. listopada u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Na konfenreciji na kojoj nije bio dozvoljen pristup fanovima, nego samo novinarima, pojavila su se tek tri lica: dvije najveće zvijezde Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov i njihov “šef” Dana White. Doduše, nakon viđenog teško je zaključiti tko je tu kome nadređen u ovom priči.

Dvije godine izostanka iz MMA svijeta očito nisu naškodili McGregorovom talentu za “trash talk” jer je noćas bio u punoj formi. Od prve do zadnje sekunde je dominirao nad ruskim prvakom što je i bilo očekivano. No, nitko nije vjerovao da bi Irac mogao krenuti na Khabiba igrajući na političku kartu, ondnosno kartu njegovog prijateljstva s čečenskim diktatorom Khadirovom. A on je učinio  upravo to. Osim toga, Irac se konstantno vraćao na incident u Brooklynu kada je napao autobus u kojem se nalazio Nurmagomedov poručivši Rusu “da bi bio mrtav sada da je izašao iz tog autobusa”….

McGregor se na pozornici pojavio u odijelu boje ciklame, a sa sobom je donio svoja dva pojasa UFC prvaka jer, kako je naglasio, “znao je da mu UFC neće donijeti njegove trofeje”.

Odmah na početku je McGregor pokušao dobiti fanove na svoju stranu poput pravog političara:

“Da sam ja vlasnik i da sam dio promocije ova dvorana bi bila puna fanova. Gdje su jebeni fanovi? Oni su ti koji plaćaju račune. Oni zaslužuju ovo. Dovukli su me ovde s druge polovice svijeta da sjedim sam u dvorani, imam protiv tebe tužbe, na uvjetnoj kazni sam, a moram trpiti ovo sranje. Dovedite fanove ovdje! Nisam dobio što sam tražio, tako da je ovako kako je.”

Upitan zašto se vratio nakon dvije godine izostanka, McGregor odgovara da se radi o ljubavi prema sportu.

“Vratio sam se zbog ljubavi prema ovome. Ali i kako bi ušutkao tog štakora, tog malog ljigavca, tog tipa koji je prava kukavica jer se ne može suočiti oči u oči sa svojim neprijateljem. Koliko sam takvih susreo u svom životu…To ste vidjeli kada se sakrio u onaj autobus. Usrao se u gaće. To je to, vrtio sam se zbog ljubavi  prema borbi i ratu. I zato ću ga prebiti, prebit ću tog štakora staklene brade”, pucao je McGregor iz svih oružja.

“Ti si moj fan. Kupovao si moje majice, ti mala kujice. Govorio si da nemaš ništa osim respekta za mene. Ali onda se slizao s kriminalcem kojeg je Vladimir Putin strpao iza rešetaka zbog pronevjere 150 milijuna dolara. Taj je tip počeo ulagati u njegovu dvoranu pa je on počeo dobivati malo moći, pomislio je da je jak, da je snažan. A onda kada je ovaj završio u zatvoru, postao je manji od makovog zrna. Sada ću mu ja zabiti zadnji čavao u lijes. Njegov vlastiti narod kojem je on okrenuo leđa ga sada želi vidjeti gotovog, a to ću ja i učiniti. U ime ruskog naroda”, poručio je Irac.

Rus je na početku bio miran te je odgovarao kratkim rečenicama. Kasnije je i sam ušao u raspravu s irskom super-zvijezdom pokušavši mu parirati. McGregor mu uglavnom nije dao niti da dođe do riječi.

“Ovo je sve što sam očekivao. O čemu on priča? Došao sam da ga skršim”, kratko je na početku press konferencije poručio mirno Khabib na što mu je Irac ponovno poručio:

“Rekao si da ti pošaljem lokaciju, pa evo me sada tu. Tu sam! Što ćeš poduzeti po tom pitanju? Zar me nisi vidio ispred autobusa? Ispred jebenog autobusa. Pokazao sam ti ruke da nemam oružja. Došao sam nenaoružan. Pričao si svašta, a onda nisi napravio ništa. Samo si se  usrao i ostao u autobusu. Sakrio si se poput kukavice iza žena u tom autobusu. Evo moje lokacije, hajde napravi nešto, napravi! Napravit ćeš ništa!”

Upitan koliko dugo će mu trebati da svlada Nurmagomedova, Irac odgovara:

“Koliko god je potrebno. Vjerujem da će sve biti gotovo u jednoj rundi. On ima staklenu bradu. Čečeni, moji čečenski prijatelji, vojnici, rekli su mu da u Dagestanu imaju kokošje brade. I ja im vjerujem jer znam kako izgleda staklena brada kada je vidim, a vidio sam da je ovaj čovjek u više navrata bio uzdrman. Vidio sam kako je njegov brat brutalno nokautiran u jednoj drugoj promociji. Znam koliko se boji pljuske, a ako se boji moje pljuske, onda će mu se ta pljuska činiti poput sačmarice. Vjerujem da ću ga svladati unutar jedne runde, ali i ranije sam bio u krivu. Bit ću spreman i za pet rundi. Gledate ovdje jednog veterana Octagona. Prošao sam kroz sve. Bio sam na obje strane.”

Ta procjena ishoda ovog meča nije najbolje sjela ruskom prvaku koji je odgovorio i dao svoje predviđanje…

“Morao bi se prebaciti samo na boks jer se ne možeš suprotstaviti vrhunskim borcima koji znaju hrvati. Borio si se protiv manjih protivnika u perolakoj kategoriji, a i ti protivnici su ti zadavali probleme u hrvanju. O čemu onda pričamo? Tvoje hrvanje je nula. Tvoj grappling je nula. Uništit ću te”, vjeruje Khabib i zaključuje:

“Nakon ovog meča ćeš se vratiti u boks.”

Čitava press konferencija je trajala nešto više od pola sata, a teško je reći bilo što osim da je Irac dominirao podijem. Uostalom, to smo i očekivali s obzirom da Nurmagomedov i nije najvještiji govornik, a niti površno znanje engleskog mu nije pomoglo u pokušaju da se i na verbalnom polju sučeli s najboljim “trash talkerom” na svijetu.

 

Da vam ne otkrivamo sadržaj čitave press konferencije, ostatak pogledajte sami u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI