Kaos u Sydneyju: Werdum šakom udario Covingtona i pogodio ga bumerangom! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2017 10:21h Autor:

Screenshot

Nakon što se zakačio i gotovo fizički obračunao s Tonyjem Fergusonom, bivši UFC prvak Fabricio Werdum je ponovno upao u sukob sa suborcem iz niže kategorije. Ovaj put se radi o velterašu i najvećem brbljavcu UFC-a u posljednje vrijeme – Colbyju Covingtonu, a incident se dogodio u Australiji.

Naime, ovaj vikend se u australskom Sydneyju održava UFC Fght Night priredba koju predvode upravo Werdum i Tybura. Brazilac je naletio na Covingtona na ulici, ispred službenog hotela, najprije je krenuo verbalni sukob, a zatim je Werdum navodno Covingtona udario šakom u lice.

Amerikanac je sve snimio i kasnije objavio na društvenim mrežama.

“Fabricio Werdum ti si jebeni klaun. Prljav si. Što hoćeš ti? Upravo si me udario u lice, hoćeš me ponovno udariti kujo? Misliš da si snažan? Ti jebeni pederu, kujo. Vidimo se uskoro! Star si, propao si”, Covington viče prema Werdumu kojeg smiruje očito neki zaposlenik hotela.

Nekoliko trenutaka kasnije Covington u kameru govori:

“Jebeš Brazil, jebeš Fabricia Werduma, ta mala kula. Jebeš Brazil. To je hrpa prljavih životinja. I onda se pitaju zašto se o njima tako priča. Jer su hrpa životinja. Udario me u lice.”

U tom trenutku se video prekida, a Covington pokazuje mjesto gdje ga je Werdum udario u lice.

Incident je snimljen i iz drugog kuta. Covingtonov kolega UFC borac Dan Hangman je snimio kako Werdum pogađa Covingtona nečime što izgleda kao australski bumerang. Video je objavio na svom službenom Twitteru.

Pozadina sukoba su izjave koje je Covington dao uoči i nakon svoje posljednje borbe protiv Demiana Maie koja je održana u Sao Paulu. Tada je Brazilce, baš kao i sada, nazvao “prljavim životinjama”, a čitavu zemlju “rupom”. Mnogi Brazilci, uključujući uvijek mirnog Lyota Machidu, su mu obećali – batine!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI