Kaos na press konferenciji: Cormier i Bader se skoro fizički obračunali (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2015 11:05h Autor:

Screenshot

Kaos je zavladao na press konferenciji nakon spektakularnog UFC-a 187 koji smo noćas pratili iz Las Vegasa. No, problem nije nastao između boraca koji su već odmjerili snage, već između novopoečenog prvaka Daniela Cormiera i nesuđenog mu protivnika Ryana Badera.

Za one koji ne znaju pozadinu priče, valja naglasiti da se dvojac trebao susresti na UFC Fight Night priredbi u New Orleansu, no stvar se izjalovila zbog Jonesovog skandala. Aktualni prvak je morao na prisilni odmor, a Cormier je "niti kriv, niti dužan" dobio šansu protiv Johnsona. Bader očekivano nije bio zadovoljan takvim raspletom.

Napetost između njega i Cormiera je uzavrela na press konferenciji kada su novinari pitali novog prvaka koji su mu sada planovi i želi li čekati rasplet situacije s Jonesom…

"Moramo pomaknuti sada fokus. Nekog drugog treba prebiti sada. Mislim da je tu negdje", poručio je Cormier, a Bader, koji je zaista bio u prostoriji je u jednom trenutku krenuo prema bini i htio je stvari riješiti odmah. Cormier se ustao i poručio mu:

"Ovo je moja press konferencija. Jebeno se makni odavde."

"Sljedeći put ću ga prebiti. Samo pričaj, pričaj, pričaj. Ovaj lik nema poštovanja. Pokušavao sam se boriti protiv Anthonyja Johnsona, a Ryan Bader mi na Twitteru piše glupe poruke jer smatra da on zaslužuje šansu za naslov. Daj molim te Ryan. Možeš doći po porciju batina", dodao je novi prvak i zaključio:

"Nikada nisam rekao da se neću boriti protiv Badera. Htio sam lagano zarađen novac. Molio sam više puta da se borim protiv tebe. Rekli smu mi Daniel koga želiš, a ja sam rekao najlakšeg protivnika u diviziji – Badera."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI