Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kandidati za borbu godine nevjerojatno nabrijani na otvorenom treningu (VIDEO) | Fight Site

Kandidati za borbu godine nevjerojatno nabrijani na otvorenom treningu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2017 18:53h Autor:

Justin Gaethje i Michael Johnson

Osim glavnih zvijezda UFC 213, otvoreni trening su odradili i kandidati za najbolju borbu godine, odnosno predvodnici finalnog eventa Ultimate Fightera, Justin Gaethje i Michael Johnson.

Justin Gaethje i Michael Johnson su pravi kandidati za jednu posebnu borbu, kada se pogledaju njihova imena, odnosno ishodi njihovih dosadašnjih borbi. Gaethje s razlogom nosi nadimak “Highlight”, dok se kod “Menacea” teško možemo sjediti sudjelovanja u nekoj borbi koja nije bila cijelo vrijeme zanimljiva. Tako su njih dvojica zapravo pravi izbor za glavnu borbu eventa koji prethodi sjajnom UFC 213, koji se u istoj dvorani održava dan kasnije.

Da su obojica izuzetno nabrijani te da imaju veliku želju napraviti pravu stvar, vidjelo se kroz dosadašnje medijske akcije, ali i na jučerašnjem otvorenom treningu, gdje su njih dvojica oduševili fanove. Ovo nije borba koju će željno iščekivati neki “casual” fan, no ovo je svakako borba koju neće propustiti niti jedan pasionirani fan. Zapravo, ova borba je mnogima od njih uzbudljivija od cijelog UFC 213 eventa.

Pogledajte kako je to izgledalo pred fanovima, samo dva dana prije borbe, odnosno dan prije današnjeg vaganja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI