Kanada protiv Australije u novom Ultimate Fighteru

UFC 11.01.2014 15:41h Autor:

TUF Nations

The Ultimate Fighter po treći puta će ponuditi susret boraca iz dvije različite države. Nakon što su gledatelji do sada dva puta imali priliku vidjeti Britance, protiv Amerikanaca i Australaca, ovaj puta show će ponuditi susret između Australije i Kanade.

Ukupno 23. izdanje ovog popularnog showa, koje kreće s emitiranjeg 15. siječnja, ponuditi će borbe u velter i srednjoj kategoriji, a po četiri borca u svakoj kategoriji su izborili priliku da predstavljaju svoju državu te na taj način probaju izboriti ugovor s UFC-om.

Treneri u ovoj sezoni su dva dobro poznata borca velter kategorije. Patrick Cote je veteran s ukupno 14 UFC borbi iza sebe, bio je finalist 4. sezone showa, a najveći doseg u karijeri mu je borba protiv Andersona Silve za naslov prvaka srednje kategorije 2008. godine. Jedno kratko vrijeme je izbivao iz UFC-a, a nakon povratka je, poslije prvobitnog poraza od Cung Leea ostvario dvije pobjede, usput se spustivši u velter kategorije.

Kyle Noke, s druge strane, je jedan od boraca koje je UFC angažirao 2010. kada su se odlućili proširiti na australsko tržište, a prvotno je također nastupio u showu, u njegovoj 11. sezoni. U UFC-u ima skor od četiri pobjede i dva poraza, no nije nastupio gotovo godinu i pol dana.

Finale ove sezone showa na rasporedu je 16. travnja, a osim dva finala, kao glavnu borbu sadržavati će sudar trenera. Vjerojatno nas očekuje zanimljiva sezona, a jedina stvar koje je sigurna je da ćemo puno puta ove sezone čuti poznati uslik: "Aussie Aussie Aussie! Oi! Oi! Oi!"

Zanimljivo je da će u timu Australije nastupiti jedan borac hrvatskog i jedan srpskog porijekla, a sve natjecatelje koji će nastupiti možete upoznati u sljedećem videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI