Kampmann uzima predah od borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2014 11:27h Autor:

Martin Kampmann

Nakon Georgesa St-Pierrea, UFC-ova velter kategorija je (na neko vrijeme) ostala bez još jednog top 10 borca, nakon što je najbolji danski borac Martin Kampmann objavio da uzima predah od slobodne borbe.

„Imao sam veliki broj teških borbi, čak i one koje sam dobio znao sam učiniti teškim po sebe. Uzimam dužu pauzu“, kratko se izjasnio danski borac.

Iako mu je tek 31 godina, Kampmann ima sebe imaju 27 borbi (20-7), od čega čak 17 u UFC-u (11-6), a u posljednje dvije borbe bio je nokautiran od strane Johnny Hendricksa i Carlosa Condita. Ono po čemu je ovaj borac poznat je njegova nevjerojatno moć vraćanja iz gotovo bezizlaznih situacija te okretanje borbe u svoju korist, no kao što je rekao i sam, riječ je o borcu koji je u svaku borbu ulazio bez kalkulacije te je na taj način i primao veliki broj udaraca.

Uzevši u obzir da je riječ o, za MMA prilike, relativno mladom borcu, nije isključen njegov povratak, no Kampmann nije htio prognozirati kada bi on mogao uslijediti. MMA fanovi se samo mogu nadati da će to biti što prije, jer ovaj momak je u svakoj svojoj borbi pružao atrakciju i jedan pošteni stav prema slobodnoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI