Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kampmann preuzeo Ludwigovo mjesto u Team Alpha Maleu | Fight Site

Kampmann preuzeo Ludwigovo mjesto u Team Alpha Maleu

UFC 27.09.2014 11:16h Autor:

Uriah Faber je potvrdio kako će novi trener u njegovom Timu Alpha Male biti, njegov dobar prijatelj i bivši UFC-ov borac u velter kategoriji, Martin Kampmann.

Nakon što je Duane Ludwig napustio Team Alpha Male te osnovao svoju vlastitu dvoranu, Uriah Faber imao je tešku zadaću pronaći adekvatnu zamjenu za najboljeg MMA trenera 2013. godine, po izboru MMA Awardsa. Sad je napokon pronašao te je službeno objavio kako je bivši danski UFC borac Martin Kampmann, novi glavni trener Team Alpha Malea.

Faber i Kampmann su u jako dobrim odnosima već godinama, a nerijetke su bile situacije kada se Kampmann, unatoč tome što je veći od svih boraca iz tima, pripremao upravo u Sacramentu, odakle dolazi ovaj tim, sakupljen od boraca i borkinja od 56 do 70 kilograma težine.

Danac u ruke dobiva strašnu ekipu, u kojoj se, osim Fabera, nalaze prvak TJ Dillashaw, Chad Mendez, Joseph Benavidez, Danny Castillo, Andre Fili, Alexis Davis, kao i jedan od najvećih talenata unutar UFC-a, Chris Holdsworth.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI