Kamere neiskorištene: UFC nam ipak nije ponudio scene iz legendarnog Pridea

UFC 06.08.2012 14:05h Autor:

Žuti karton za Rampagea u Prideu

 

 TV postaja Fox na velika je vrata proteklog tjedna najavila uvođenje sučevih kamera, kao što je to nekad bio slučaj u legendarnom Prideu, no one su ipak ostale neiskorištene.

Iako su već prošle godine od posljednje priredbe Pridea i tehnika je prilično napredovala od njihovih najboljih dana, UFC je tek tijekom proteklog tjedna uveo nešto što je u japanskoj organizaciji bilo uobičajeno – sudačke kamere.

TV postaja Fox najavila je njihovo uvođenje na velika vrata, prenijeli su to gotovo svi MMA mediji, fanovi su se isto poradovali što će napokon moći vidjeti pogled na borbu praktički iz sučevih očiju, baš kao što su to imali priliku gledajući priredbe legendarnog Pridea.

No, producenti kamere ipak nisu koristili tijekom posljednje priredbe. Suci su imali kamere na sebi, no u prijenosu se nije emitirala slika s njih.

“Nismo ih stavili u upotrebu večeras. Bilo je nekih jako dobrih pogleda na meč, ali ipak ne dovoljno dobrih da bi se to koristilo u prijenosu uživo. Nastavit ćemo razvijati korištenje tih kamera”, rekao je Craig Borsari, glavni producent u UFC-u.

Dana White nema ništa protiv toga da se sučeve kamere i dalje koriste. “Craig ih želi koristiti. On je glavni producent i šta da ja tu radim, imam svojih važnijih poslova. Neću s njime raspravljati o svakoj sitnici i ako ih želi zadržati, onda neka tako i napravi”, rekao je predsjednik UFC-a.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI