Kamaru Usman: Svi znate koga želim prebiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2019 19:13h Autor:

Kamaru Usman

Kamaru Usman postao je zanimljiva MMA ličnost već i prije nego je postao UFC prvak velter kategorije. No, tek nakon toga je došao u onaj prvi plan gdje sve fanove zanimaju njegovi planovi. Oni za iduću borbu su vrlo jasni, on zna protiv koga se želi boriti.

Nažalost, teških 25 minuta koje je odradio protiv Tyrona Woodleya naplatilo je svoj danak. Iako je Usman dominirao, ozljedu nije izbjegao. Nju je riješio operacijom koju je jučer uspješno odradio. Nakon nje, bio je spreman govoriti nešto o onome što mu slijedi. Priznao je kako je nakon što je prvobitno prepoznao ozljedu očekivao bolje vijesti od ovih koje su uslijedile, no pokušava razmišljati pozitivno.

“Mislio sam da znam kako će ovo sve proći. Imao sam, već ranije ozljedu koljenu pa sam znao što očekivati. No, ovo nije niti slično, ovo sranje je potpuno drugačije”, rekao je Usman komentirajući ozljedu koja je ipak malo ozbiljnija nego što je on sam pretpostavljao. Trenutno nije poznato kad bi se mogao vratiti. Sve će ovisiti o tome kako će tijelo reagirati i kad će biti u potpunosti spreman za povratak u dvoranu.

Usman je inače tek peta osoba u UFC povijesti koja je slavila u prvih deset borbi u Octagonu. To je samo još jedan u nizu podataka koliko je on dobar borac i kako je zasluženo postao šampion. Iako nema atraktivan način borbe, čini se da su ga fanovi jako dobro prihvatili.

“Vratit ću se u najbržem mogućem roku i prebiti nekoga, a svi znate na koga mislim”, rekao je Usman.

Iako je njegov menadžer Ali Abdelaziz u svojoj posljednjoj izjavi rekao kako će se njegov pulen boriti protiv Bena Askrena, vjerujemo kako je svima jasno da je prvak mislio na Colbya Covingtona. To je borba koju žele i fanovi te se nadamo da će se ista ostvariti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI