Kamaru Usman i Colby Covington imali verbalni okršaj iza scene, a nakon toga i na pressici (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2018 19:25h Autor:

Kamaru Usman i Colby Covington

UFC u posljednje vrijeme često organizira masovne press konferencije, a uvijek postoji nada da bi dva borca mogla ponuditi pravi trash talking show. To se dogodilo i ovog vikenda, ali zanimljivo je da su show ponudili borci koji se uopće ne bore međusobno, Kamaru Usman i Colby Covington.

Sve je zapravo počelo već iza scene, gdje su borci čekali ulazak na pozornicu. To je snimila “Anatomy of a Fighter” ekipa, a sve je krenulo time kada je Usman vidio Colbya Covingtona nedaleko sebe. Počeo mu je dobacivati kako samo gleda u telefon i priča s drugim ljudima, dok je preko Twittera glasan. Ovaj ga je ignorirao, dok Usman nije došao do njega, a tada su se pojavili redari koji su ih razdvojili. Usman mu je poručio kako nije siguran te da žive 20 milja udaljeni jedan od drugog, da imaju zajedničke prijatelje i da se mogu sresti bilo gdje.

Sve se kasnije nastavilo na press konferenciji gdje je Usman trebao promovirati svoju borbu protiv Santiaga Ponzinibbia, a Covington protiv Rafaela Dos Anjosa, koja se ipak neće održati u Brazilu, kako se prvobitno najavilo. Covington je odjednom pred kamerama postao vrlo glasan, dok ga je Usman pokušavao ušutkati. Onda je krenulo žestoko prepucavanja na račun nekih ranijih izjava, dok su njihovi protivnici sa strane gledali i šutjeli. Svima prisutnima bilo je vrlo zabavno pa niti Dana White nije pokušavao ušutkati ovaj dvojac, koji bi se u budućnosti mogao susresti.

Ispod teksta možete vidjeti kako je izgledala situacija iz backstagea, a nakon toga i ona s press konferencije, koju svakako vrijedi pogledati, jer ovo je bilo jedno od boljih i zabavnijih verbalnih prepucavanja u posljednje vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI