Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kalifornijska komisija predlaže povećanje kazne za borce koji padnu na vaganju | Fight Site

Kalifornijska komisija predlaže povećanje kazne za borce koji padnu na vaganju

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2017 12:08h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Svježa priča iz slučaja Khabiba Nurmagomedova je izgleda potaknula Atletsku komisiju države Kalifornije (CSAC) da predloži strože kazne za borce koji se s viškom kilograma pojavljuju na vaganjima.

Iako neporaženi dagestanski borac nije prošlog vikenda ni stigao do vage, puno je onih koji se tamo pojave, padnu i na kraju prihvate već postojeću kaznu koja uključuje oduzimanje 20 posto od osnovne zarade.

Iz Komisije smatraju kako je ta kazna premalena i da ju pojedinici iskorištavaju te će idućeg utorka u Los Angelesu pokušati izglasati da se uvede i dodatna kazna od 20 posto na pobjednički bonus.

Raspodjela kazne bi ostala ista kao i do sada, što bi značilo da bi pola pripalo borcu koji je uspješno svladao vagu, a pola Komisiji.

Iz CSAC-a smatraju da je ovo prikladan odgovor na uvođenje uranjenog vaganja koje je, prema njihovim statistikama, povećalo broj onih koji premašuju propisanu kilažu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI