Kakva priča: UFC-ovac se potukao s pripadnicima njujorške mafije i zaradio 20 šavova (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2018 12:17h Autor:

Screenshot

Američki mediji proteklih dana pišu o nevjerojatnoj priči koja se odigrala još u veljači, no tek je sada isplivala u javnost, a vezana je za UFC-ovog borca lake kategorije Jareda Gordona.

Gordon je izgubio prekidom u veljači od strane Carlosa Diega Ferreire. No, ne samo da nije bio 100 posto spreman za taj meč. Sada se pokazalo da je dva mjeseca prije ulaska u Octagon pretrpio tešku ozljedu šake i praktički nije mogao uopće trenirati za dvoboj s Ferreirom.

Ozljeda šake je posljedica ulične tučnjave s dva pripadnika njujorške bande “GS9”, a ovih dana se pojavio i video incidenta koji se dogodio ispred jedne frizerske radnje u New Yorku.

Gordon je zajedno sa svoja dva prijatelja čekao ispred frizerskog salona svoj red, kada su pored njih prolazila dva pripadnika već spomenute bande. Jedan je bez posebnog razloga nešto dobacio njegovom prijatelju da bi ga zatim pogodio desnom rukom. Tada je nastao kaos, Gordon se uključio u makljažu tijekom koje je nastradao izlog frizerskog salona, a pritom i njegova ruka.

Naime, u trenutku kada je izlog “prsnuo” staklo je palo po Gordonu i priuštilo mu više od 20 šavova na prstima i ruci.

UFC-ovac je ovih dana odlučio objaviti i fotografije stradale šake i sa čitavom stvari izaći u javnost.

Upitan zašto nije ranije izašao pred medije s ovom pričom, Gordon odgovara da nije htio tražiti isprike. Čak nije niti odlučio podići tužbu protiv pripadnika bande jer su mu rekli da bi i sam mogao završiti u zatvoru.

“Rekao sam si sam, jebeno ne idem u zatvor. Bio sam tamo previše puta. Policajci su rekli da će onda čitavu stvar samo prepustiti zaboravu. Da nije vrijedno mučenja. Moraš unajmiti sam odvjetnika i onda se boriti kroz taj mukotrpan proces. Jebeš to”, izjavio je ovih dana Gordon za BoodyElbow.

Upitan zašto nije ranije otkrio medijima ove informacije, Godron odgovara da nije želio komplicirati stvari u tom trenutku.

“Nakon što ga je udario, ja sam uletio. Počeli smo se mlatiti međusobno. Moj prijatelj se tukao s jednim tipom tipom, a ja sam se obračunavao s drugim. U jednom trenutku smo se zabili u izlog i staklo se prosulo po nama”, prisjeća se UFC-ovac.

Zbog šavova koji su konstantno pucali tijekom priprema, a što je prouzročilo otvorene rane i nemogućnost korištenja šaka, Gordon je meč u veljači odradio ispod svojih mogućnosti.

“Nisam želio ovo spominjati da ne bi ispalo da tražim neke isprike. Ja nisam takav. Nisam htio odustati od nastupa. Ranije sam već pao na vagi, još jednom odustao, ovo bi bilo treći put. Ljudi bi mislili da sam nepouzdan i da je ponovno problem težina.”

“Kamp je bio očajan jer nisam mogao ništa raditi, nisam mogao hrvati, trenirati BJJ. Jedino što sam radio jest trčao i ‘shadow boxing’. Udarao sam vreću jednom rukom jer drugu nisam mogao koristiti. Da sam odradio puni kamp, mislim da bi meč protiv Diega prošao drugačije. Ali, tako je, kako je.”, zaključuje.

Gordon u karijeri ima sjajnih 14-2, a poraz u veljači mu je jedini od kada je stigao u elitnu MMA promociju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI