Kako zatvoriti usta zlostavljaču?! Odličan video o usponu Rose Namajunas na vrh (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2017 21:28h Autor:

Jedrzejczyk, White i Namajunas

Borba Rose Namajunas i Joanne Jedrzejczyk, odnosno cijela situacija oko nje, pravi je primjer kako ponekad zlostavljenje ili samo ponašanje u stilu zlostavljače, može na kraju dovesti do kontraefekta. Rose Namajunas napravila je sve savršeno da bi to ostavila kao primjer.

Svi pamtimo kakvo je bilo ponašanje Joanne Jedrzejczyk tijekom svih tjedana, odnosno mjeseci prije borbe protiv Namajunas, održane početkom ovog mjeseca na UFC 217. Poljakinja niti ranije nije bila blaga prema svojim protivnicama, no ovog puta je to odvela na jednu višu razinu. Svoju protivnicu je vrijeđala na izuzetno neugodan način, na svakom susretu joj se unosila u lice i govorila razne stvari, a drugačija nije bili niti u bilo kojem medijskom obraćanju. S druge strane, Namajunas je gotovo cijelo vrijeme bila hladna ili je barem odavala takav dojam.

Na kraju je to rezultiralo velikom pobjedom nove UFC prvakinje i pravim slomom dotadašnje vladarice kategorije. Joanna je ostala bez svega, a sveopći dojam MMA zajednice je bio kako je na taj način naplatila svoju aroganciju i bahatost. Zbog toga se video protiv nas zove “How to Humble a Bully”, odnosno kako uzvratiti zlostavljaču, budući da se bivša prvakinja ovdje stavila upravo u takvu ulogu. I uistinu je bilo puno onih pravih MMA fanova kojima je bila drago vidjeti njen pad na ovaj način.

UFC trenutno ima potpuno drugačiju prvakinju, djevojku koja je nakon osvajanja pojasa pozvala na međusobnu ljubav i poštovanje te je “spustila loptu na zemlju” izjavivši kako je ovo sve samo sport. Uostalom, jedna od prvih osoba koje su joj čestitale je njena prethodna protivnica, Michelle Waterson, koju je Rose savladala u borbi za prvu izazivačicu. A to nešto ipak govori o njoj. Sjajan video koji treba služiti kao primjer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI