Kako je Lee uspio zavarati liječnike i nastupiti sa stafilokoknom infekcijom?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2017 09:53h Autor:

Ilustracija

Kako je sada već bivši izazivač u lakoj kategoriji Kevin Lee uspio prevariti Atletsku Komisiju Nevade, ali i UFC-ove liječnike, te je nastupio na UFC-u 216 unatoč stafilokoknoj infekciji koju vuče već neko vrijeme? Naime, i TV komentatori su odmah po ulasku Leeja u Octagon primjetili nateknuće na predjelu prsa koje je sugeriralo da je UFC borac zaražen stafilokokom.

Kasnije je Lee to potvrdio ustvrdivši da je učinio sve kako bi infekciju sakrio od liječnika.

“Činio sam sve da je sakrijem. Znate, ovo je velik event, mnogo se toga dogodilo UFC-u u nekoliko posljednjih evenata i nisam ih htio ostaviti na cjedilu. Čitav život sam radio na ovome, ovo je bila kulminacija svega. Nisam htio da me ta infekcija spriječi”, rekao je Lee.

Tragom te informacije MMAFighting je kontaktirao Boba Bennetta, direktora Komisije u Nevadi. On je dao svoj kut gledanja na ovu neobičnu situaciju.

“Moj liječnik je ustvrdio kako je Lee medicinski sposoban boriti se te noći. Bio je pregledan od našeg najboljeg liječnika, koji ga je pregledavao s još jednim drugim doktorom. Oboje su smatrali da je Lee speman boriti se”, potvrdio je Bennett u kratkom razgovoru očito ne želeći ulaziti u dublje analize koje bi kompromitirale očito nesposobne liječnike.

Podsjećamo, Lee je umalo pao na službenoj vagi, a kasnije je ustvrdio kako je i to bila posljedica borbe s infekcijom. Nakon što iz prve nije uspio zadovoljiti gornju granicu lake kategorije, Leeju je dano dodatnih sat vremena da bi skinuo prekomjernih pola kilograma. Na sreću UFC-u njihov izazivač je uspio zadovoljiti granicu od 70 kilograma te je prošao vagu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI