Kakav kralj! Mousasi jednom rečenicom spustio najvećem brbljavcu UFC-a (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2017 13:20h Autor:

Bisping, Florian i Mousasi

Gegard Mousasi bio je gost u emisiji UFC Tonight, gdje su ga dočekali voditelji Michael Bisping i Kenny Florian. I još jednom je oduševio svojim nevjerojatno opuštenim načinom trash talka, spustivši Michaelu Bispingu na način koji je sve oduševio.

Mousasi je došao vrlo raspoložen i to upravo na poziv Bispinga, koji je htio u studiju porazgovarati s borcem rangiranim na četvrtom mjestu divizije kojoj je on prvak. Prva je tema naravno bila novi Gegardov ugovor, na što je on rekao kako još uvijek nije ništa dogovoreno, uz dodatak: “Ja želim ostati u UFC-u, UFC želi mene u promociji, na njima je da plate. Nisam nepoznat borac, cijelo vrijeme se borim u sunaslovnim borbama i vrijeme je da to naplatim. Ako jedan Sage Northcutt, koji je tek početnik, može dobivati 75.000 dolara po nastupu te toliko kao bonus za pobjedu, onda ja zaslužujem puno više.”

Razgovor se nastavio u vrlo opuštenoj atmosferi, gdje su pokušali pronaći odgovor zašto se za privremenu titulu bori Robert Whittaker, a ne Mousasi. Bisping je kao problem naveo Mousasiev poraz od Uriaha Halla, na što je ovaj odgovorio kako je to bila slučajnost te da je ovo sport gdje ne pobjeđuje uvijek bolji borac. Bisping se s time složio, a onda je Mousasi uz osmjeh dodao:

“Najbolji primjer toga je tvoja borba protiv Lukea Rockholda!”

Stari lisac Bisping se jako dobro snašao, pokušavajući okrenuti tu izjavu na prvu borbu protiv Rockholda, dodavši kako je osveta u uzvratu bila slatka, no svi znamo na što je Mousasi mislio. Ipak, svaka čast Bispingu na odgovoru i brzoj promjeni teme, stvarno je majstor komunikacije.

O čemu se još razgovaralo u emisiji možete pogledati ispod teksta, uz dodatak novog “Thug Life” uratka o Gegardu Mousasiju. Čovjek je zabavan i duhovit van kaveza te zabavan, agresivan i uzbudljiv unutar kaveza. Uistinu ne znamo što je još potrebno fanovima da bi to počeli više cijeniti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI