Kakav izlazak UFC-ove borkinje: Masovna tučnjava, napad na vlasnika bara i krađa mobitela

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2015 11:00h Autor:

Julianna Pena / Facebook

Već smo pisali kako je Julianna Pena, UFC-ova borkinja koja nastupa u bantam kategoriji, prekjučer uhićena zbog tučnjave ispred bara u Spokaneu, Washington. Prema najnovijim informacijama, pobjednica 18. sezone TUF-a navodno je, osim sudjelovanja u masovnoj tučnjavi, počinila još nekoliko kaznenih djela.

U ranim nedjeljnim satima policija je zaprimila poziv o okršaju ispred Zola’s bara u Spokaneu. Po dolasku na mjesto tučnjave, zatekli su nekoliko osoba među kojima i UFC-ovu borkinju Juliannu Penu i njenog trening partnera iz Sik-Jitsu tima Josha Gowa. Izgleda kako su Pena i Gow nakon završetka okršaja htjeli iskoristiti WC u baru ispred kojeg se dogodio okršaj, a sve s ciljem kako bi od krvi očistili Gowa. Nažalost po njih, bar se zatvarao te su zaposlenici istoga bili prisiljeni odbiti njihov zahtjev. Novonastala situacija naljutila je Penu, koja je već otprije poznata po teškoj naravi, a rezultat svega bio je njen napad na zaposlenike bara. Prema navodima svjedoka, UFC-ova borkinja je u prepone udarila jednog od zaposlenika, a zatim istu stvar ponovila dva puta na vlasniku spomenutog bara. S druge strane, prilično pijani Gow nije ulazio u obračun, ali je pri idućem pokušaju ulaska u bar protljao svoje krvao lice na njegovom prozoru.

Jedan od policijskih dužnosnika tvrdi kako mu je Pena rekla da su bili uključeni u tučnjavu u kojoj je sudjelovalo 20-ak osoba te da su nakon toga samo pokušali isprati krv s Gowa, ali da ih u bar, čijeg vlasnika ona navodno poznaje, nisu pustili jer je Gow krvario. Nakon odbijenice su se, prema njenim navodima, mirno pokupili.

Da stvar bude gora po UFC-ovu borkinju, pobrinuo se jedan od svjedoka koji je policiji prijavio da je tijekom tučnjave izgubio mobitel te da je uvjeren kako su ga uzeli Pena ili Gow. Naknadni pretres Pene pokazao je kako su se u njenoj torbici nalazila tri mobitela. Pena je mobitel, koji je pripadao jednom od svjedoka, navodno slučajno pokupila tijekom borbe.

Pena je jučer puštena iz pritvora uz jamčevinu od 2000 dolara. Jedna od najtalentiranijih UFC-ovih borkinja trenutno je na nizu od tri pobjede te zauzima peto mjesto na ljestvici izazivačica. Ona se još uvijek nije službeno oglasila o cijeloj priči, a iz UFC-a poručuju kako su svjesni nastale situacije te da se nalaze u procesu sakupljanja informacija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI