Kakav bi to obračun bio: Carlos Antonio Jr. se ponudio uskočiti u meč s Costom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.08.2018 21:19h Autor:

Carlos i Paulo

Yoel Romero se neće boriti protiv Paula Coste na UFC-u 230, koji je zakazan za 3. studeni i Madison Square Garden. Kubanac je obavijestio čelnike UFC-a da jednostvno nije spreman.

“Trenutno čekam. Moj menadžer je rekao Dani da se mogu boriti, ali ne sada. Možda za četiri ili pet mjeseci. Volio bih se boriti na tom eventu, no ipak moram pričekati. Moram biti pametan i boriti se tek kad doktori kažu da mogu”, izjavio je Yoel Romero tijekom razgovora s Arielom Helwanijem na ESPN-u te je dodao:

Yoel Romero odustao od borbe protiv Coste: “Nisam spreman!”

“Moje oko nije spremno. Želim se boriti, ali tako je, kako je. Doktor mi je rekao da se ne mogu boriti. Svaki put kada imaš priliku boriti se u Madison Square Gardenu zapravo ispisuješ povijest. Ali nažalost ja moram čekati.”

UFC nije još uvijek nije pronašao zamjenu za Costu. No, nije da se nitko ne nudi. Odmah po objavi da je Romero otpao, javio se drugi Brazilac iz srednjaškog rostera Carlos Antonio Junior.

On se javnosti, UFC-u i Costi obratio preko službenom Twittera i kaže da će “pokazati svijetu što se događalo kada su u prošlosti znali međusobno sparirati…”

“Hey Paulo Costa! Dopusti mi da popunim rupu koja je nastala odustajanjem Romera. Neka svijet vidi kako su naši sparinzi nekoć prolazili”, stoji u poruci nadolazećeg brazilskog srednjaša.

Carlos Antonio Junior ima 10-2 u profeisonalnoj karijeri uzpet pobjeda zaredom u elitnoj promociji. U posljednjem meču je svladao Tima Boetscha.

Paulo Costa, s drughe strane, je i dalje neporažen u profi karijeri s impresivnih 12-0. U UFC-u ima četiri pobjede, a posljednju je ubilježio protiv Uriaha Halla na UFC-u 226. Sve pobjede je ubilježio prekidom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI