Justine Kish se “olakšala” po kavezu pa nakon borbe ostavila genijalan komentar na Twitteru (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2017 17:51h Autor:

Herrig vs. Kish

Vrlo neobična i neugodna situacija dogodila se pri UFC borbi Felice Herrig i Justine Kish. Naime, Kish su tijekom borbe crijeva otkazala poslušnost te je malo uneredila kavez. Ipak, unatoč porazu je nakon borbe imala snage i volje za duhovit komentar na vlastiti račun.

Kish je u nekim dijelovima borbe izgledala jako dobro, da bi u trećoj rundi potpuno pala i time doživjela prvi poraz u karijeri. Koliko joj je teško bilo u toj posljednjoj rundi te koliko joj je napora stvarala hrvačka dominacija njegove protivnice, najbolje se očekuje po događaju samo minutu prije kraja borbe.

Naime, borkinje su tada promijenile poziciju, a na mjestu gdje su se nalazile prije toga se mogla primijetiti fleka smeđe boje, nakon čega je u potpunosti bilo jasno odakle se ona pojavila. Nešto slično smo vidjeli prije koju godinu u borbi Yoela Romera protiv Dereka Brunsona, a sada se to dogodilo i Kish, koju se nema što kriviti, jer tijelo u ovakvim situacija ponekada osoba ne uspijeva kontrolirati.

Tako je i sama Kish nakon borbe čestitala protivnici, ali i dodala vrlo duhovit komentar. “Shit Happens” napisala je. Ovoga puta uistinu dvosmisleno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI