Justin Gaethje: “Za svoj UFC debi želim najstrašnijeg tipa u diviziji koji me može najviše osramotiti”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2017 15:23h Autor:

Justin Gaethje

Nakon što je proveo četiri godine dominirajući u WSOF-ovoj lakoj diviziji, Justin Gaethje konačno je potpisao za UFC. Neporaženi dvadesetosmogodišnjak stavio je potpis na ugovor s UFC-om te time okončao niz od deset uzastopnih pobjeda u WSOF-u koje su ga prometnule u jednog od najtalentiranijih i najatraktivnijih boraca izvan UFC-a.

“Prije nego što sam potpisao zadnji ugovor za WSOF, dao sam im do znanja da je to moj zadnji ugovor s njima i da želim vidjeti koja je moja stvarna vrijednost u svijetu MMA-ja”, objasnio je Gaethje u emisiji “The MMA Hour” Ariela Helwania.

Gaethje (17-0) je utjelovljenje odlične prilike za svaku promociju. Kroz svoj neporaženi niz u WSOF-u se isprofilirao kao neustrašivi borac koji je kroz svoj napadački stil došao i na “Fight of the Year” liste zbog beskompromisnih ratova koje je pružio fanovima. Zbog ovih odlika UFC nije bio jedina velika organizacija koja je “bacila oko” na ovog lakaša.

“Želio sam potpisati za organizaciju koja će mi dati najveći novac, a to je zasigurno UFC. Svaka čast Bellatoru, dali su mi odličnu ponudu te mi iskazali veliko poštovanje”, pojasnio je novopečeni UFC-ovac.

Prelazak u novu organizaciju je završio te je vrijeme da se dogovori prva borba. UFC-ova laka divizija je puna vrhunskih imena, ali jedno ime se za Gaethjea ističe više od drugih, a to je – Edson Barboza.

“Nemam još dogovorenu borbu ali znate koga želim. Želim najstrašniju moguću borbu, želim najteže kickove, koljena, laktove i ručne tehnike, najstrašnije nokaute. Tko vam prvi pada na pamet? Omjer pobjeda i poraza mi je 17-0 s 14 nokauta, dugo tvrdim da sam najbolji na svijetu. Trenutno stojim na pijedestalu pred cijelim svijetom i spreman sam pasti ravno na lice, stoga, dajte mi najstrašnijeg tipa koji me može najviše osramotiti”, poručio je Gaethje svojim novim poslodavcima.

Ostatak razgovora između Ariela Helwania i Justina Gaethjea pogledajte u nastavku…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI