Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Justin Gaethje traži borbu protiv Kevina Leea: Nema ništa ljepše nego udarati lajavce u gubicu | Fight Site

Justin Gaethje traži borbu protiv Kevina Leea: Nema ništa ljepše nego udarati lajavce u gubicu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2018 20:29h Autor:

Justin Gaethje

Justin Gaethje odmara nakon dva UFC rata koja je odradio u 2017. godini, posljednji početkom prosinca, kada je protiv Eddiea Alvareza doživio prvi poraz u karijeri. No, već razmišlja o tome kada bi se mogao vratiti, a ima i želju oko idućeg protivnika.

Gaethje će vjerojatno imati dvije borbe među nominacijama za borbu godine na redovnim MMA nagradama, dok mu rundu godine svi gotovo pripisuju. UFC je tako apsolutno opravdao njegovo angažiranje, a on je potvrdio kako je borac koji stoji iza onoga što govori. Nije mu teško što je doživio prvi poraz u karijeri, znao je da to eventualno mora doći i miran je oko toga. No, nije miran oko jedne druge stvari, odnosno osobe. Njegove je ime Kevin Lee, borac koji je u svojoj posljednoj borbi također poražen, od Tonya Fergusona za titulu privremenog prvaka UFC-ove lake kategorije.

“Prvi put kad sam ga vidio je bio izuzetno drag. No, onda je počeo javno govoriti kako sam se kraj njega ponašao kao fan. On ne zna što je respekt i sigurno ga idući puta od mene neće dobiti. Volio bih da se borimo, nema ništa ljepše nego lajavce udarati u gubicu”, rekao je Gaethjea o Leeu, odmah de facto prozvavši brbljavog borca.

Za sebe je prognozirao malo dulji odmor nakon batina koje je dobio protiv Alvareza, no nije siguran da će to biti tako. Vjeruje kako bi njegova iduća borba mogla doći prije nego što trenutno planira.

“Mislim kako ću se vratiti ranije nego što sam mislio. Rekao sam kako bih sada pričekao do lipnja ili srpnja za iduću borbu, no ne sumnjam kako će me ona želja uhvatiti prije toga. No, rano da je išta govorimo niti da prognoziramo tko bi mi mogao biti protivnik. Lee je svakako želja, volio bih prebiti tog nekulturnog klinca.”

Gaethjeu je poraz od Alvareza došao nakon niza od 18 uzastopnih pobjeda, kojih je većina došla prekidom. Što se tiče njegovog načina borbe, najavio je kako ne namjerava to promijeniti, ali da je zbog toga svjestan da njegov borilački vijek neće biti dug. Sam je sebi prognozirao još između pet ili šest borbi, nakon čega se namjerava umiroviti. Tako da, nemojte propuštati priliku popratiti njegove borbe kada vam se ta prilika pruži. Nećete ostati razočarani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI