Justin Gaethje: Ne žalim ni za čim, boriti ću se još pet puta u karijeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2018 16:19h Autor:

Justin Gaethje

Unatoč porazu od Dustina Poiriera, Justin Gaethje bio je zadovoljan onim što je napravio u njihovoj međusobnoj borbi na UFC on FOX 29 eventu. Otkrio je kako ništa ne bi mijenjao, no isto tako je iznio planove o tome koliko će trajati njegova karijera.

Gaethje je pred novinare izašao dobro raspoložen, unatoč teškoj borbi i još težem porazu koji je imao iza sebe. No, on je opet u svemu tome pronašao zadovoljstvo te ne namjerava tugovati. Otkrio je svoje razmišljanje koje na više načina objašnjava njegov način borbe, ali i to spomenuto ponašanje.

“Nisam došao u ovaj sport da bih pobjeđivao ili gubio. Ja sam tu zbog toga da zabavim sebe i publiku, uzbuđenje mi je glavni faktor svega. Želim ostati upamćen kao jedan od najuzbudljivijih boraca u povijesti ovog sporta. Koliko god vam možda zvučalo glupo ili nestvarno, ja sam potpuno miran oko toga što se večeras dogodilo u borbi. Osjećao sam se najbolje u karijeri, bilo bi je sjajno. Ne želim ni za čim. Ovo je sport koji ne oprašta, a o Dustinu mogu reći samo sve najbolje. Imam veliki respekt prema njemu, a i siguran sam kako će još neko vrijeme osjećati posljedice ove borbe”, izjavio je Gaethje o borbi i tome što je on napravio u njoj.

Drugu borbu zaredom primio je teške batine te je doživio poraz. Nije niti on ostao dužan svom protivniku, ali poraz je tu i možda je vrijeme da malo ‘stane na loptu’.

“Uzeti ću sada pauzu, može tijelo je to zaslužilo, a u karijeri imam još pet borbi i ne namjeravam odraditi više od toga. Želim velike borbe, želim zanimljive borbe i želim zaraditi novce. Tako da, gledajte me uživo dok još možete, kasnije će vam biti žao, jer ja imam neke planove što namjeravam raditi nakon ovoga.”

Ipak, što se tiče stila borbe, neće se tu puno toga promijeniti.

“Koliko god vam to glupo zvučalo, ja sam već sada spreman napraviti isto i upravo to možete očekivati kada dođe moja iduća borba. No, nisam glup, naravno da ću provjeriti što sam radio loše i što sam radio dobro te ću pokušati to promijeniti. No, način na koji se borim ostati će isti, to je dio mene”, rekao je Justin, borac o kojem možete misliti svašta, možete ga smatrati glupim borcem, možete ga smatrati taktički lošim borcem ili možete biti njegov fan, svi znamo da ćete se naći ispred ekrana idući puta kada se on bude borio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI