Jury prihvatio borbu protiv Diaza, čeka se Nateov odgovor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2014 22:34h Autor:

Myles Jury

UFC sprema jednu pravu poslasticu. Nakon što mu je zbog ozljede otpala borba protiv Abela Trujilla, Myles Jury spreman je za novog protivnika. UFC mu je ponudio Natea Diaza, Myles je borbu prihvatio i još se samo čeka odgovor mlađeg od dva problematična brata.

Nešto se ozbiljno kuha u prostorijama uprave UFC-a i čini se kako bi Nate Diaz napokon mogao nazad u kavez. Kako obavještavaju neki izvori, UFC je Mylesu Juryu prije tjedan dana ponudio borbu protiv Natea, no od mlađeg brata Diaz još uvijek nema odgovora.

"Prihvatio sam s boriti s tobom Nate, čim me je UFC nazvao prije tjedan dana, i sad čekam tvoj odgovor. Prema tebi nemam ništa osim respekta, no reci mi, radimo li to ili ne", Jury je danas izjavio na Fox Sportsu.

Naravno, od Natea Diaza (17-9, 12-7 u UFC-u) još uvijek nema odgovora i čini se kako se on još uvijek nada novom ugovoru s UFC-om, prema kojem bi trebao biti bolje plaćen. Nate je prije nešto više od godinu dana potpisao novi ugovor, a prema informacijama iz UFC-a, za svoj posljednji nastup bio je plaćen 30.000 dolara i još toliko za pobjedu, koju je tad ostvario protiv Graya Maynarda.

Jury (14-0, 5-0 u UFC-u) je u organizaciju došao preko Ultimate Fightera, gdje je unutar showa doživio poraz, podijeljenom odlukom, od Ala Iaquinte, u možda najboljoj borci u povijesti ovog showa. Nakon toga je došao do pet pobjeda i neporažen je u profesionalnoj karijeri, a najveća pobjeda do sada mu je ona nad Diegom Sanchezom, no također je slavio i protiv Michaela Johnsona, borca koji je trenutno pod velikim "hypeom".

Čeka se odgovor Natea Diaza i odluka o ovoj borbi, koja bi se mogla održati sredinom jeseni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI