Jury poručio Diazu: Ne pišaj u ruku koja te hrani!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2014 19:35h Autor:

Myles Jury

Myles Jury je, nakon što Nate Diaz nikako da prihvati borbu protiv njega, na svom Facebook profilu napisao poruku svim borcima koji prigovaraju za svoju plaću, prije svega Nateu Diazu. Prenosimo njene najzanimljivije dijelove.

Myles Jury (14-0, 5-0 u UFC-u) ima veliku želju nastupiti protiv Nate Diaza te namjerava na sve načine pokušati utjecati na to da mlađi problematični brat tu borbu prihvati. Tako se njemu te svim drugim borcima kojima smeta količina njihove zarade u UFC-u, obratio preko svog Facebook profila. Prenosimo najzanimljivije dijelove tog dugačkog posta, a ukoliko nekoga zanima cijeli, može ga pročitati OVDJE.

"Nate Diaz i ja obojica dolazimo iz Ultimate Fightera. Kada dolaziš otamo naučiš puno više i bolje o tome kako imati dužu i bolju karijeru. Jednom kad se dokažeš u UFC-u, dobivaš borbe, stekneš fanove i budeš dobra osoba, novci automatski krenu dolaziti sami.

Ja sam na neki način mali borac i laka borba. Neka dođe i pobijedi me, zaradi novac, popravi si skor i automatski će u idućoj borbi dobiti više. Ako se ne boriš, ljudi će te brzo zaboraviti i tvoja karijera je gotova. Ovaj sport nevjerojatno brzo raste i ako netko misli da on počiva na jednoj osobi, grdno se vara.

Ako nisi zadovoljan s time koliko si plaćen i kako si tretiran, jednostavno je. Nazovi onog tko je glavni i objasni mu. Nakon toga se bori, pobijedi i dođi do onoga što želiš. Ovo je kao i svaki drugi posao, slično je poslu u prodaji, što više postigneš i dokažeš se, lakše ćeš se prodati za ubuduće. Nije bitno koliko zarađuješ, sam razmišljaš kako trošiš i ako nemaš novaca, onda si ti kriv sam sebi.

Prije nego sam došao u UFC nisam imao ništa, znam kako mi je bilo i učinit ću sve što je u mojoj moći da se ne vratim na to. Cijenim svaki dolar koji zaradim i trudim se da svakog oplodim i da to raste još više. Jednostavno, znam kako raditi s mojim novcem i trudim se napraviti od svoje karijere pravi biznis, od kojeg ću moći živjeti.

No, da skratimo priču, evo par kratkih točaka:
1. Ako nešto želiš, napravi dobar posao i ZARADI TO!
2. Ne pišaj u ruku koja te hrani
3. Ako si potpisao ugovor, poštivaj ga. Tvoj posao je boriti se, dakle bori se!
4. Taktika huligana ne pali, samo ti stvara lošu karmu
5. Dobio si ponudu za borbu prije tjedan dana. Prihvati je ili odbij, dajem ti vremena do 6. srpnja, a nakon toga idem dalje od tebe i tvoje negativnosti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI