Jury: Nisam očekivao da će biti tako lako

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2014 22:44h Autor:

Myles Jury

Myles Jury jučer je impresionirao dominantnom pobjedom protiv Diega Sancheza. Nakon borbe je izjavio da je očekivao puno teži posao, no da cijeni Diega i da je jedan od boraca protiv kojih je imao želju boriti se.

Odmah nakon borbe, u kojoj je dominirao protiv Diega Sancheza te mu nanio možda i najuvjerljiviji poraz u karijeri, Myles Jury je rekao da je očekivao boljeg Diega: "Iznenadio sam se da sam tako lako došao do pobjede. Očekivao sam Diega na kakvog smo navikli, no nije bio takav. Očekivao sam da udarci lete sa svih strana no nije bilo ni toga. Diego je borac s najvećim srcem u UFC-u i legenda te simbol same organizacije i nevjerojatno je pobijediti takvog borca."

"Nije me strah primiti udarac i tako sam se i postavio, a što sam dulje u u UFC-u imam više iskustva i kvalitetniji se te će takvi biti i moji nastupi", rekao je te još jednom dodao: " Nisam se do sada nikada bori s nekim Diegovog kalibra, no moja ekipa i moji treneri me cijelo vrijeme uvjeravaju da mogu pobijediti svakoga i biti najbolji na svijetu."

Jury je neporažen u karijeri, a u UFC-u je slavio svih pet puta, a osim Diega uvjerljivo je slavio i protiv Michaela Johnsona, koji je trenutno hit lake kategorije. Na pitanje koga bi volio idućeg vidjeti za protivnika nije nikoga imenovao nego je rekao: "Moja je najveća želja bila boriti se protiv Diega ili Gomia. A sada uistinu ne znam protiv koga bih volio. Sigurno želim još više napredovati na ljestvici, no ne mislim se zamarati napadom na titulu. Sve oko dogovora novih borbi prepuštam mojim menadžerima i vodstvu UFC-a. Ima 25 godina i želim uživati u ovome."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI