Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jury: Borba protiv Diega je samo jedna u nizu | Fight Site

Jury: Borba protiv Diega je samo jedna u nizu

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2014 19:26h Autor:

Myles Jury

Myles Jury će za dva dana imati pred sobom najvažniju borbu u dosadašnjoj karijeri, kojom bi, unatoč tome što je i do sada impresivan, napokon potvrdio da mu je mjesto u vrhu. No, on na tu borbu i protivnika ne gleda tako, za njega je do samo iduća borba u nizu.

Myles Jury je izuzetno talentiran i mlad borac, koji iza sebe ima skor 13-0, od toga zadnje četiri pobjede ostvarivši u UFC-u, a čak 11 svojih protivnika je završio, od toga 10 (njegovih prvih deset borbi) u prvoj rundi. Posebno je impresivan bio protiv Michela Johnsona apsolutno dominiravši sve tri runde, a taj Johnson je trenutno najveći hit lake kategorije. No, Jury ima priliku postati još veći savlada li legendu Diega Sancheza.

"Napokon sam dobio priliku boriti se protiv velikog imena, uzbuđen sam zbog te činjenice, no ovo je za mene samo još jedna borba u nizu", rekao je Jury, a osvrnuo se i na svoje prethodne borbe: "Osjećam da sam već dugo ovdje i da sam se borio protiv vhunskih boraca. Neki od njih nisu bili neko veliko ime, ali su također bili kvalitetni protivnici."

Nije bilo za očekivati, no kladionice su Mylesa proglasili favoritom, no on to ne vidi tako: "U ovu borbu ulazim bez pritiska, mislim da je pritisak na Diegu i zbog toga u ovu borbu ulazim sjajnog raspoloženja."

Može li Jury nastaviti svoj sjajan niz, saznati ćemo u subotu u trećoj borbi glavnog programa

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI