Junior dos Santos: Želim nokautirati Overeema!

UFC 11.02.2012 10:03h Autor:

Alistair Overeem i Junior dos Santos

Nakon što je jučer objavljen datum mega obračuna između Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema, danas je izašao veliki intervju UFC-ovog teškaškog prvaka koji je dao za ugledni brazilski Tatame.

“Očekivanja su velika. Hvala Bogu što sam ovdje gdje jesam i što mi se san ispunio. Presretan sam jer držim pojas u svojim rukama. Zadovoljan sam svime što se događa u mojoj karijeri i želim samo što dulje zadržati ovaj moment. Koljeno je zacijelilo, treniram maksimalno i pripremam se za sljedeće izazove. Svjestan sam kako neće biti lako, no želim ovaj pojas u svom vlasništvu imati jako dugo”, izjavio je Dos Santos koji stati nasuprot nizozemske zvijeri, Alistaira Overeema, 26. svibnja u Las Vegasu.

Što misli o svom sljedećem protivniku?

“Radi se o vrlo čvrstom, opasnom, snažnom i teškom momku. Vjerujem da je on velik izazov za mene. Smatram da će vrlo vjerojatno prihvatiti okršaj na nogama. Za mene je svejedno hoćemo li biti na nogama ili na parteru. Alistair je opasan i zato moram upotrijebiti svoju brzinu. Zaista vjerujem u svoje sposobnosti. Kada bolje razmislim, upravo je vjera u sebe jedan od preduvijeta uspjeha. Smatram da ga mogu pobijediti i ići ću, kao i u svakoj borbi, na nokaut. Ništa neće biti različito – želim ga nokautirati”, otkrio je Cigano.

Upravo mu je to uspjelo u posljednjem meču protiv Caina Velasqueza kada je već nakon nekoliko trenutaka prve runde nokautirao dotadašnjeg prvaka i uzeo vrijedni pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI