Junior Dos Santos: White i ja smo razgovarali o borbi protiv Stipe u prosincu

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2016 13:08h Autor:

Stipe Miočić, Dana White i Junior Dos Santos

Ako je vjerovati Junioru Dos Santosu, upravo on bi trebao biti idući izazivač Stipe Miočića. Revanš njihove borbe s kraja 2014. godine trebao bi se dogoditi u prosincu, vjerojatno na UFC 207 eventu.

Junior je to objavio na društvenim mrežama uz fotografiju gdje vidimo Stipu Miočića koji se prišuljao Dani Whiteu i Brazilcu pri davanju izjava nakon UFC 203 eventa.

“Ja i Dana White smo radili interview za Canal Combate i pogledajte tko nam se iznenađujuće pridružio. Prvak Stipe Miočić nakon fantastičnog nastupa. Približio se da čuje kako predsjednik govori o borbi Miočić vs. Dos Santos II u prosincu ove godine. LOL. Što vi mislite o tome?”

Dos Santos je Miočića savladao u prosincu 2014. godine, a bila je to fenomenalna borba kroz pet rundi u kojoj je Brazilac odnio pobjedu. Bilo bi sjajno vidjeti revanš te borbe uz još veći ulog. Jedino problem kod toga bi mogla biti činjenica da je Dos Santosov skor u posljednjih šest borbi tek 3-3, uz čak dva poraza nokautom. Po mnogima bi ipak Cain Velasquez trebao biti idući izazivač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI