Junior Dos Santos pao na doping testu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2017 09:04h Autor:

Junior dos Santos

Pomalo šokantna vijest dolazi iz UFC-a, koji je ostao bez jedne bitne borbe za svoj idući PPV event. Jedan od omiljenijih teškaša, Junior Dos Santos, pao je na doping testu te je otkazana njegova borba protiv Francisa Ngannoua.

33-godišnji Brazilac bio je pozitivan na uzorku uzetom 10. kolovoza, a u pitanju je uzorak “izvan natjecanja”, koji je preuzet kod njega kod kuće. Dos Santos je tako odmah uklonjen s UFC 215 programa, gdje se 9. rujna trebao boriti protiv najvećeg teškaškog potencijala, Francisa Ngannoua.

Svi u timu bivšeg teškaškog prvaka su šokirani, ali ipak su izašli s javnim priopćenjem povodom obavijesti koju su dobili.

“Još uvijek se pokušavamo posložiti i shvatiti rezultate, da bi smo mogli istražiti i saznati što se zapravo dogodili. Ono što znamo je da Junior nikada nije svjesno nije uzeo nikakva zabranjena sredstva te je uvijek javno podržavao ono što radi USADA. Vjerujemo kako ćemo biti sposobni saznati što se dogodili i objasniti zašto se to dogodilo.”

Dos Santos u dosadašnjoj karijeri nije nikada imao problema s dopingom niti s ikakvim sličnih zabranjenim sredstvima. Upravo zbog toga je ovo šokiralo MMA javnost. Vjerujemo kako ćemo uskoro saznati nešto više o tome što se zapravo dogodilo. Fanovi su tako izgubili, po mnogima, najzanimljiviju borbu UFC 215 programa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI