Junior dos Santos: Overeem bolje priča nego što se bori!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2015 10:24h Autor:

Junior dos Santos

Alistair Overeem se dva puta trebao boriti s nekadašnjim prvakom u teškoj kategoriji Juniorom dos Santosom, ali se dva puta povukao iz borbe. Sad je Overeem prozvao JDS-a i nazvao ga "gatekeeperom".

Junior dos Santos se oporavlja nakon operacije i očekuje se da će se vratiti tijekom listopada ili studenog ove godine, a u međuvremenu je odgovorio i nasmijao se na Overeemove nedavne izjave.

"Moram se nasmijati jer taj tip… Zna da sam ozlijeđen i zato govori takve stvari. Ozlijeđen sam i ne mogu se trenutno boriti. Mislim da se samo želi promovirati. Neka to kaže kad ponovno budem 100 posto spreman. Mislim da će tada ponovo biti tih.", rekao je Junior dos Santos za The MMA hour.

"Naravno, ja nisam taj koji bira protivnike. Ako UFC želi da se borim s njim borit ću se i bit će mi drago s njim se suočiti. Već smo se dvaput trebali boriti, ali do toga nije došlo jer se njemu nešto dogodilo. Dobar je sportaš, dobar je borac, ali sigurno bolje zna govoriti nego se boriti.", izjavio je Junior dos Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI