Junior dos Santos: Očekujte standardno agresivnog “Cigana”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2015 10:47h Autor:

Junior dos Santos

Junior dos Santos se ove subote vraća u oktogon nakon pobjede nad Stipom Miočićem od prije godinu dana. “Cigano” je pun samopouzdanja uoči svog susreta s Alistairom Overeemom na UFC on Fox 17 priredbi i uvjeren je u svoju pobjedu.

“Ljudi mogu očekivati istog ‘Cigana’ kao i uvijek, agresivnog, u potrazi za borbom i s malo više samopouzdanja. Gdhe god borba ode bit ću spreman iskoristiti prilike. Ovisit ću o onome što mi on ponudi. Ako mi da šansu da ga nokautiram, učinit ću to. Ako mi ponudi “submission”, uzet ću ga. Pobijedit ću bez obzira na koji način. Samo je pobjeda bitna”, zaključio je dos Santos.

JDS možda nije bio aktivan u zadnje vrijeme, ali je još uvijek jedan od najboljih i najopasnijih teškaša, tako da i dalje planira ponovno postati prvakom.

“Ovih dana, glavni cilj mi je pojas, ali nije bitno tko ga drži. Ne želim borbu s nekim određenim borcem, želim pojas. Ne želim Werduma, zapravo me uopće nije briga za njega. Jedini razlog zašto sam ga prozivao ranije je zato što želim borbu za pojas. Ali nije uspjelo jer je Velasquez dobio revanš”, rekao je JDS.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI