Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Junior dos Santos: Nakon borbe s Miočićem sam znao da će možda postati prvak | Fight Site

Junior dos Santos: Nakon borbe s Miočićem sam znao da će možda postati prvak

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2016 12:00h Autor:

Junior dos Santos

Prije nego što je Stipe Miočić prošlog vikenda na UFC-u 203 u Clevelandu obranio naslov protiv Alistaira Overeema, posljednji čovjek koji ga je porazio, Junior dos Santos, za novinare se osvrnuo na svoj susret s trenutnim prvakom teške kategorije.

“Mislim da mi je borba s Miočićem bila jedna od najtežih u karijeri, jer čovječe, taj tip udara jako, vrlo je atletičan i za njega imam osjećaj da je ‘stvaran’. Dobra je osoba, brine se za sebe kao sportaša i uvijek se dobro prezentira, tako da mislim da je dobar prvak. Kad sam ga pobijedio rekao sam,’Ovaj tip će se vratiti i možda postati prvak.’ Sada je prvak i to je sasvim zasluženo”, rekao je “Cigano”.

Dos Santos je porazio Miočića 2014. jednoglasnom sudačkom odlukom, ali bila je to teška borba za Brazilca i bivšeg prvaka u kojoj je Miočić pokazao da je spreman na sam vrh teške kategorije, kao i na priliku za osvajanjem pojasa kojeg danas ponosno drži.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI