Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Junakinja Miesha Tate: Četiri kilometra prenijela djevojčicu ozlijeđenu na planinarenju (FOTO) | Fight Site

Junakinja Miesha Tate: Četiri kilometra prenijela djevojčicu ozlijeđenu na planinarenju (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2016 20:23h Autor:

Miesha Tate

UFC-ova zvijezda Miesha Tate našla se na pravom mjestu u pravo vrijeme te je postupila poput pravog heroja. Priskočila je u pomoć roditeljima čija je malena kći slomila ruku te ju prenijela puna četiri kilometra do medicinske pomoći.

Bivša prvakinja s prijateljicama se nalazima na planinarenju u Mary Jane Fallsu, kad je susrela roditelja čija je šestogodišnja kći pala i ozlijedila ruka. Miesha je bez razmišlja priskočila u pomoć, uzela djevojčicu u naručje te ju prenijela četiri kilometra do najbliže medicinske pomoći.

Malena Kai je na kraju slomila ruku te joj je pružena i pomoć i puštena je na kućnu njegu. Njeni roditelji su Mieshu Tate opisali kao nevjerojatno dragu osobu koja ih je spasila sati hodanja. Borkinja je na Instagramu objavila i video kojim joj se Kai zahvalila te je ovu situacija nazvala jednim od najvećih uspjeha svoje karijere i života. Još je dodala:

“Ovo je samo potvrdilo da sam bila u pravu kad sam odgovarala svima koji su mi govorili da sam previše ‘nabijena’ i muškobanjasta te da trebam prestati dizali utege jer to nije atraktivno za žene. Jako sam sretna što nikad nisam slušala te limite koje su mi drugi htjeli nametnuti. Snaga i ljepota dolaze zajedno.”

Bravo Miesha!

Tear jerker! Meet Kai the sweet little girl that kept me company down the mountain side, very upbeat despite her broken arm. And I just have to say this was one of the most rewarding days of my athletic career. And I also want to make a point that I have been told many times that I am “too buff” or “manly” that I should stop lifting weights, that it’s “gross” and not attractive for a woman. I am so happy I never listened to the limitations others wanted to put on me and I hope that our youth knows that don’t have to conform. That strength and beauty come from within! #BeStrong #BeCapable #BeWhatYouWant #NoRegrets #JustLove #PayItForward #GiveBack #Inspire

A video posted by Miesha Tate (@mieshatate) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI