Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Julianna Pena razmišlja o promjeni kategorije: Svijet mi se srušio nakon poraza od Ševčenko | Fight Site

Julianna Pena razmišlja o promjeni kategorije: Svijet mi se srušio nakon poraza od Ševčenko

UFC 17.06.2017 13:38h Autor:

Julianna Pena

Jedna od najboljih UFC-ovih borkinja napokon je progovorila za medije nakon teškog poraza koji joj je uskratio napad na titulu prvakinje. Julianna Pena kaže kako je proživljavala najteže dane u životu.

27-godišnja borkinja rodom iz Venezuela je u siječnju predvodila UFC on FOX event, borbom protiv Valentine Ševčenko. Pobjednici je bio osiguran napad na UFC titulu, a Julianna je bila jako blizu. Bila je bolja borkinja, sve do trenutka nepažnje u drugoj rundi. Oborila je Valentinu, došla u gornju poziciju i krenula po završetak borbe, ali je nespretno ostavila prostora da joj protivnica uzme ruku i polugom je prisili na predaju. Time je prekinut njen niz od četiri pobjede, uključujući i osvajanje Ultimate Fightera.

“Kada izgubiš, a daš apsolutno svoj maksimum, osjećaj je ravan smrti. Srce mi je bilo potpuno slomljeno, osjećala sam se kao da mi se cijeli svijet srušio. Čovjek se lako može naviknuti na pobjede, no na poraze nikako. Jedan dan se osjećaš kao da si na vrhu, a idući dan kao da je sve to završilo na tebi. Nije lako krenuti naprijed, ali moraš. Morala sam proći kroz terapiju, a onda se vratiti treningu i fokusu koji sam imala prije te borbe. U rujnu sam se preselila u Chicago i mijenjala sam cijeli kamp, kao i trenere. Bila je to velika promjena prije najvažnije borbe mog života”, objasnila je Pena, koja je također rekla kako razmišlja o prelasku u muha kategoriju, no da još ne zna kada bi se službeno mogla vratiti i odraditi iduću borbu.

Pena se i dalje nalazi na trećem mjestu službenog poretka ženske bantam kategorije i nije daleko od napada na titulu, a i pitanje je kako bi joj išlo skidanje u muha kategoriju, koju UFC tek krajem godine službeno uvodi među svoje divizije. Do tada se može puno toga dogoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI