Julianna Pena: Ovo je škola, i Michael Jordan je promašivao ključne šuteve

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2017 21:32h Autor:

Julianna Pena

Nakon teškog poraza, ujedno i prvog poraza u UFC karijeri, fanovima i medijima se obratila Julianna Pena. Ispričala se i priznala kako nije smjela napraviti pogrešku koja ju je koštala pobjede.

Pena je devet minuta borbe bila bolja borkinja. Osim dva rušenja koja je upisala Ševčenko, sve u borbi bilo je na njenoj strani. Kontrolirala je klinč, krajem prve runde je napala iz garda i nedostalo joj je možda desetak sekundi da završi borbu polugom, a u drugoj rundi je ona bila ta koja je srušila i nanosila štetu Ševčenko. Službena statistika je zabilježila 27 značajnih udaraca Pene i 13 Ševčenko. No, jedna pogreška rezultirala je situacijom gdje je protivnici dozvolila da joj uhvati ruku i prisili je na predaju.

“Ljudi, ispričavam se zbog poraza, jednostavno sam bila previše gladna. Ovo je nivo natjecanja gdje ne smiješ praviti ovakve pogreške jer već prvu možeš skupo platiti. Ovo mi je zapravo jedno veliko iskustvo i sada je vrijeme za gledati naprijed. Michael Jordan je promašivao ključne šuteve, a i najbolji MMA borci su osjetili poraze u nekom dijelu karijere. Moj karakter se ne mijenja ovisno o porazima i pobjedama, niti ga to definira. Trebalo je jako puno ulaganja da dođem tu gdje jesam i prije svega zahvaljujem svom timu, jer bez njih ne bi bilo niti mene”, rekla je danas, kada su se malo slegli dojmovi.

Ševčenko je ovom pobjedom osigurala poziciju za napad na pojas, dok će Pena morati ponovno izgraditi put. Ipak, već jedna impresivna pobjeda nad nekom od djevojaka iz vrha mogla bi je vratiti tamo gdje je bila prije ove borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI