Julianna Pena objavila kako je trudna: Vratit ću se, divizije me treba

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2017 10:06h Autor:

Julianna Pena

Jedna od najboljih UFC-ovih borkinja, Julianna Pena, objavila je kako odlazi na pauzu, a razlog za to je vrlo lijepe prirode. Venezuelanka i njen zaručnik očekuju dijete.

Julianna je trudnoću objavila tijekom jednog interviewa te je dodala kako će postati majka djevojčice. No, odmah je potvrdila kako nikako ne namjerava napustiti svoju MMA karijeru, nego će se vratiti čim uvjeti za to budu osigurani.

“Moj je cilj roditi dijete i voljeti ga, ali isto tako i vratiti se u oktogon. Divizija me definitivno treba. Glavni cilj mi je revanš protiv Valentine Ševčenko i voljela bih da to bude prva borba kada se vratim, u prvoj borbi sam napravila glupu pogrešku. To što imam dijete na putu će od mene stvoriti fokusiraniju i motiviraniju borkinju jer ću sada imati toliko više toga za što se trebam boriti. Uzbuđena sam zbog nove faze mog života i drago mi je da me UFC u potpunosti podržava. Dana White obožava djecu, podržava me u potpunosti i dodao je kako će oni uvijek biti tu za mene, kada god se odlučim vratiti”, ispričala je “Venezuelan Vixen”.

28-godišnjakinja je do UFC-a došla pobjedom u 18. sezoni Ultimate Fightera, nakon čega je nanizala četiri pobjede u oktogonu, unutar čega je bila i teška ozljeda zbog koje je pauzirala godinu i pol dana. Početkom ove godine imala je priliku napraviti najvažniji korak u karijeri, izboriti borbu za titulu prvakinja bantam kategorije, no poražena je od Valentine Ševčenko, nakon što je napravila brzopletu pogrešku koja je dovela do tapkanja zbog poluge na ruci. Od tada nije nastupala, a sada je potpuno sigurno kako je u oktogonu sigurno nećemo vidjeti prije 2019. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI