Julianna Pena: Holly Holm je Buster Douglas u MMA svijetu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2017 20:40h Autor:

Julianna Pena

Nakon što je poslala veliki broj kritika prema Rondi Rousey, sada je svoju novu žrtvu pronašla Julianna Pena. Ovog puta na meti joj je Holly Holm, koju je nazvala MMA verzijom Bustera Douglasa.

Naravno, svi znamo tko je Buster Douglas, čovjek koji je šokirao svijet pobjedom nad tada nevjerojatno ubojitim Mikeom Tysonom. Douglas je pronašao trenutak koji ga je proslavio, iako kao borac nije bio niti približno kvalitete jednog Tysona, a nešto slično Pena smatra kako je uspjelo Holly Holm protiv Ronde Rousey. A upravo Holm je dosadašnja najveća pobjeda njena protivnice s kojom se sastaje u subotu, Valentine Ševčenko.

“Valentina Ševčenko je pobijedila Holly Holm, ali to mi ništa ne znači. Pobijedila je Buster Douglasa MMA sporta. On je imao jedan svoj moment protiv Mikea Tysona, tako je Holy imala protiv Ronde Rousey. I sada joj zbog toga daju novu borbu za titulu, iako ima dva poraza u nizu. Koga je ona bitnoga savladala osim Ronde? Nikoga, dakle ona je Buster Douglas ovoga sporta.”

O Valentini Ševčenko ima neko slično mišljenje, kao i o Holm, iako ju trenutno smatra opasnijom.

“Holly Holm u MMA borbama pokušava ono što je radila u boksu, sakupiti dovoljno bodova i pobijediti sudačkom odlukom. Takav je i stil Valentine Ševčenko te je takva bila i njihova borba, a Valentina je tog dana bila bolja u tome.”

Julianna Pena i Valentina Ševčenko u subotu predvode UFC on FOX 23 event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI