Julianna Pena: Čekanje na oporavak je bilo sranje, ali sad sam opet tu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2015 21:37h Autor:

Julianna Pena napokon će odraditi drugu UFC borbu i to 16 mjeseci nakon što je trijumfalno odradila Ultimate Fighter. Ispričala je kakav je bio oporavak te kako se osjeća pred sutrašnju borbu.

Dok se pripremala za svoju drugu UFC borbu, koju je trebala odraditi protiv Jessice Andrade, pobjednica 18. sezone Ultimate Fightera, Julianna Pena, doživjela je tešku ozljedu ligamenata koljena. Sve je to dovelo do oporavka u trajanju od preko godinu dana, no ona je napokon nazad. Sutra je čeka Milana Dudieva, na UFC Fight Nightu 63.

Oporavak nije bio lak, ali Julianna je rekla što joj ga je olakšalo: "Pokušavala sam zadržati pozitivan stav i u tome sam uspjela uz pomoć moje obitelji, prijatelja, fanovi i menadžmenta. Bili su tu za mene i trudili su mi se podizati moral u tako teškim vremenima. Želim im se nekako zahvaliti za to sve, jer uistinu ne znam kako bi bilo bez njih. Oni su napravili razliku i oporavak učinili puno lakšim nego što sam mislila da će biti."

Također, oporavak je bio puno brži nego što se prvobitno očekivalo. Dana White je čak jednom izašao u javnost s informacijom da joj je nastavak karijere upitan, ali ona je tu. I to kaže potpuno spremna te da je ozljeda sad postala njena prošlost.

"Doktor me je odmah uvjeravao kako ću biti spremna za povratak unutar godine dana. Uspjela sam u tome jer sam slijedila apsolutno svaki savjet koji su mi dali liječnici i fizioterapeuti, a također sam jako dobro radila na terapiji, jer sam takva, oduvijek sam veliki radnik. Nisam nigdje žurila, onog trenutka kad sam se u dvorani počela osjećati kao što sam se osjećala prije, tad sam shvatila da sam spremna za povratak", objasnila je zašto se smatra potpuno spremnom.

I to spremnom za borbu s Ruskinjom Milanom Dudievom, na sutrašnjem glavnom programu. Još je malo ostalo do borbe i Pena je sve nestrpljivija: "Čekanje je sranje i sad je napokon došlo vrijeme povratka. Milana Dudieva je opasna protivnica koja mi dolazi skinuti glavu s ramena i ja to shvaćam vrlo ozbiljno. Sjajno je biti ponovno nazad i mislim kako je ova borba odličan test za mene. Glavna protivnica ću biti sama sebi, a kad to uspijem nadvladati, mislim kako ću uspjeti i svoju protivnicu Dudievu."

Sigurno će svi pravi fanovi UFC-a sa zanimanjem pogledati borbu ove atraktivne djevojke, kako vizualno, tako i u borilačkom smislu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI