Julianna Pena: Do kraja godine želim izboriti borbu za naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2015 13:57h Autor:

Julianna Pena

Vrhunsku predstavu te sjajnu završnicu, dodatnu začinjenu bonusom, prikazala je Julianna Pena u svojoj povratničkoj borbi nakon godinu i pol dana. No, ona tu ne mislim stati, želi što prije novu borbu, koja bi ju dovela do napada na titulu.

Tijekom razgovora s Jonom Anikom odmah nakon borbe, Julianna Pena je izjavila kako bi sad bila prvakinja, da nije bilo ozljede i dugog oporavka. Na press konferenciji je dobila pitanje da prokomentira to, odnosno kako se osjeća nakon uspješnog nastupa.

"Sretna sam što sam ponovno ovdje i sad već samo razmišljam o idućem nastupu. Imala sam tešku godinu, bila je to velika borba, ali sad kad sam ponovno tu i želim ostati pozitivnog stava te što prije ponovno nastupiti", rekla je Julianna, nakon čega je upitana koliko joj znači činjenica da je za pobjedu nagrađena i bonusom, tj. može li on barem malo isprati bol koju je proživljavala tijekom oporavka. Nije joj bila lako govoriti o tome:

"Nemojte da moram o tome govoriti jer ću proplakati. Kad se sve zbroji, ovo je zapravo jedna od najljepših stvari koje su mi se ikad dogodile. I to sve nakon što sam godinu i pol dana morala gledati kako to doživljavaju drugi momci i djevojke. Zahvalna sam na svemu i sretna sam."

Naravno, sad kad je ponovno tu, postoje i planovi za ovu godinu. Julianna ih ne sakriva, njena ambicije su šampionske i želi što prije doći u priliku kao takva se predstaviti.

"Želim borbu protiv djevojke iz Top 5, koja bi me mogla staviti u ozbiljnu konkurenciju za napad na titulu. To je moj plan za ovu godinu. Ne znam koliko sam daleko od napada na titulu, sve će to ovisiti o toj idućoj borbi i o tome koju će mi organizacija protivnicu namijeniti. Ne gledam unazad, no niti toliko unaprijed. Znam što mi je cilj i trudit ću se ostvariti ga", rekla je lijepa Julianna, nakon sjajnog nastupa.

Računajući Ultimate Fighter, ovo joj je šesta pobjeda prekidom u nizu i sigurno je da rijetko koja djevojka iz UFC-ove bantam kategorije ima nju u vidu kao željenu protivnicu. Julianna inače trenira u Sikjitsu timu s Michaelom Chiesom i Samom Siciliom, ali nerijetko je gošća svoje prijateljice Mieshe Tate u Teamu Alpha Male.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI