Julianna Pena: Borba za pojas ili odlazim!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2016 12:26h Autor:

Julianna Pena/Facebook

Julianna Peña nadala se da je sljedeća u redu za UFC-ovu titulu bantam kategorije nakon što je pobijedila Cat Zingano početkom godine. Međutim, UFC je u borbu za naslov protiv prvakinje Amande Nunes ubacio Rondu Rousey, koja je isti pojas izgubila prije više od godinu dana protiv Holly Holm.

Ronda se vraća u oktogon prvi put nakon tog poraza, a Pena se 28. siječnja bori protiv Valentine Shevchenko u glavnoj borbi Fight Nighta u Denveru.

“Djevojke koje se vraćaju nakon poraza dobiju borbu za titulu… Još pokušavam shvatiti činjenicu da sam pobijedila sve i još nisam došla ni blizu borbe za pojas”, rekla je Pena koja u UFC-u drži niz od četiri pobjede. Kada je doznala za borbu Ronde i Nunes, Pena je najavila mogućnost napuštanja UFC-a, ali prihvatila je borbu za Shevchenko jer je dobila priliku predvoditi event u Denveru. No, bit će joj to posljednja borba u toj promociji ako nakon eventualne pobjede ne dobije borbu za pojas.

“Ako to ne bude ovaj put, napravit ću kaos. Mislim da Dana White zna da sam kao petarda i da ne želi vidjeti moj bijes ako ne dobijem tu borbu. Jasno je da ja moram biti sljedeća. Ako ne, odlazim”, dodala je Pena, a onda se osvrnula na sljedeću borbu:

“Znam da će Valentina raditi na svojoj obrani od takedowna, radit će na svom biciklu. Mislim da je smiješno što govori da pokušavam izbjeći borbu s njom. Dušo, to nema veze s tobom. Borit ću se s tobom cijeli dan, i dvaput nedjeljom. To nema veze s tobom, nego s politikom. Ona kaže da bježim? Vidjet ćemo tko će biti na svom biciklu, a tko će stajati u sredini kaveza, spremna zagristi svoj štitnik za zube”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI