Julianna Pena: Amanda Nunes me izbjegava jer čeka Rondu Rousey, najlakšu borbu u diviziji

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2016 22:54h Autor:

Julianna Pena

Svoje mjesto na UFC 205 eventu u New Yorku traži i Julianna Pena, koja bi tamo željela napasti pojas prvakinje protiv Amande Nunes. No, ona smatra kako Brazilku to ne zanima, odnosno da je ona spremna čekati povratak Ronde Rousey.

Pena je savladala Cat Zingano na UFC 200 eventu, kad je i Amanda Nunes oduzela pojas prvakinje Mieshi Tate. Mnogi su automatski očekivali da će se njih dvije iduće boriti, a sve je vodilo tome da bi to moglo biti na UFC 205 u New Yorku. No, gledajući što je na Instagramu izjavila Julianna, čini se kako ta borba nije blizu.

“Amanda me izbjegava! Ona čeka borbu protiv Honde, ali ju tu ne krivim jer Honda je trenutno najlakša borba u cijeloj diviziji. Ona je slomljena. Ona je najlakše zarađen veliki novac za Amandu. No, Amanda sjedi sa strane iako je prvakinja, a to nije radila niti jedna djevojka prije nje. Holly i Miesha su prave ratnice jer one nisu čekali i sakrivale svoje pojaseve te čekale priliku da dobro zarade. Ponašale su se onako kako se prvaci trebaju ponašati. Pogledale su koja je djevojka prva na listi i rekle hajdemo vidjeti tko je najbolji. Tako je Amanda zapravo i dobila priliku.”

Onda je počela Amandu uspoređivati s prethodne dvije prvakinje, koje su vrlo brzo odlučile braniti svoj pojas. Istog su odmah izgubile, pa vjeruje kako se to sudbine Amanda Nunes zapravo boji.

“Da su čekale Rondu ne bi došlo do one fantastične borbe Mieshe i Holly te velikog preokreta, ne bi došlo do toga da djevojke predvode povijesni UFC 200. Ništa od toga se ne bi dogodilo da su te cure stale i čekale. Sad imamo šansu odraditi borbu na prvom povijesnom eventu u Madison Square Gardenu, a ona sjedi i čeka. Ona je uplašena, a zapravo bi i trebala biti. Ja sam jedina neporažena djevojka na bantam rosteru i sigurno je kako se ja iduća borim protiv Amande. Pripremite kokice i uživajte, kladite se protiv mene i izgubite sve.”

Još uvijek ipak postoje šansa da do ove borbe dođe, no zapravo se stav Amande Nunes ne zna. Ona ne daje apsolutno nikakve izjave o svojoj idućoj obrani naslova prvakinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI