Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Josh Thomson: Svaka borba može mi biti posljednja | Fight Site

Josh Thomson: Svaka borba može mi biti posljednja

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2014 21:47h Autor:

Josh Thomson

Josh Thomson ipak se nije umirovio, kao što se očekivalo. Nakon vaganja što s karijerom, ipak je odlučio ostati i nastupiti na UFC on FOX 12 eventu. Protivnik mu je Bobby Green, a "The Punk" se nada da mu neće nedostajati motivacije.

Teško je Josh Thomson podnio poraz od Bensona Hendersona s početka ove godine. Bendo ga je savladao kontroverznom odlukom, a Thomson je nakon te borbe izgledao kao da mu je svega dosta. "Ono što me najviše smetalo, demotiviralo i razočaralo, bila je sudačka odluka. Iako nisam bio zadovoljan svojim nastupom, smatrao sam da sam napravio dovoljno za pobjedu, no onda mi je ona bila oduzeta. Grozan osjećaj i to me navelo na ta razmišljanja", objasnio je razloge ondašnjeg raspoloženja i ideje za završetkom karijere.

Objasnio je kako je odlučio uzeti vremena: "Sigurno mi je bilo potrebno da se vratim kući i odmorim. Nakon što sam proveo neko vrijeme s obitelji i prijateljima te se vratio normalnom životu, bilo je drugačije. Znate kako je kada provedete četiri mjeseca na pripremama, zatvoreni i izolirani, sve da bi ostvarili dobar nastup i pobjedu. E, tada mi je trebalo nešto drugo. Onako sam se odmorio i bacajući lopticu mojim psima mogao razmisliti što ću i kako ću."

Na kraju, pala je odluka s kojom će biti sretni svi borilački fanovi: "Kad sam tek došao kući nije mi bilo do ičega u vezi s borbama. No, nakon što sam se opustio uz ljude koji su mi dragi, vrlo lako sam se vratio u dvoranu i počeo trenirati. Sve je postalo super i bio sam opušten. Onda je došla ponuda za San Joseu i automatski se vratila želja za borbama i prihvatio sam."

Kod starijih boraca, a Thomsonu je 35 godina, uvijek postoji pitanje motivacije. The Punk također sam sebe preispituje o tome. "Počeo sam se boriti zbog novca, u trenucima kad ga nisam imao i počeo sam to voljeti. No, sad imam novaca i svakom borbom jako dobro zarađujem, a još uvijek to volim, no ne znam koliko i ponekad to sam sebe upitam da li je vrijedno svega. Ne želim biti jedan od onih boraca koji su ostali duže nego što su trebali", rekao je.

Planirani protivnik za sutrašnji event bio je Michael Johnson, ipak nakon njegove ozljede, nastup je prihvatio Bobby Green, za kojeg Thomson misli kako je još teži protivnik: "Mislim kako je Bobby Green teži protivnik od Michaela Johnsona. Pitaju me jesam li motiviran za boriti se protiv njega, a ja kažem da mi je bolje da jesam, jer u suprotnom neće biti dobro. Mislite da Bobbya zanima moj rang? Sumnjam, on želi doći i pobijediti me, a ja ću se morati potruditi da ne uspije."

Naravno, postavlja se pitanje do kada se The Punk misli boriti. "Svaka borba mi može biti posljednja i tog sam svjestan. Isto tako, nakon svake borbe ću razmišljati o tome. No, uvjeren sam kako u sebi imam još barem dvije borbe. A što nakon toga, vidjet ćemo kad dođe vrijeme", rekao je na kraju ovaj sjajni i atraktivni borac

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI