Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Josh Emmett ima besmislen prijedlog: Dajte da se Ortega i ja borimo za prvog izazivača | Fight Site

Josh Emmett ima besmislen prijedlog: Dajte da se Ortega i ja borimo za prvog izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2017 18:35h Autor:

Emmett vs. Arantes

Josh Emmett brzo je zaboravio kako je do pobjede nad Ricardom Lamasom došao nakon pada vage i prihvatio je besmisleni ranking koji mu je UFC dao te jednako tako besmisleno smatra kako je jednu borbu od napada na titulu.

Možda se neki fanovi neće složiti s ovim tekstom, no mi smatramo kako pobjeda nakon pada na vagi ne bi trebala imati utjecaja na ranking boraca niti bi se trebala voditi u niz koji dovodi borce do prilike za napad na vrh. Ipak, UFC-u to nije bilo bitno pa je Josh Emmett nakon pobjede nad Ricardom Lamasom postao peti borac ljestvice perolake kategorije. Takva čast kao da je odmah iz njegove glave uklonila ideju da Ricardu Lamasu da revanš bez pada vage. Umjesto toga, odjednom smatra kako je spreman boriti se za prvog izazivača.

“Kao što sam rekao, želim biti svjetski prvak pa bih odmah prihvatio nešto što bi mi dalo napad na titulu ili priliku da dođem do toga. Znam kako je iduća borba za titulu ona između Hollowaya i Edgara te mislim kako je Frankie to svakako zaslužio. No, ima mi smisla da se ja borim protiv Briana Ortega i da pobjednik naše borbe napada titulu”, rekao je Emmett.

Nema sumnje kako je Emmett sjajan borac, no ne znamo ima li manje smisla njegov ranking ili ovakva ideja. No, samopouzdanja mi ne nedostaje, a kaže kako je za njega najzaslužniji Urijah Faber, koji ga je doveo u Team Alpha Male kada je imao tek dvije odrađene borbe.

“On mi je rekao kako sam najbolji borac svijeta, samo da to još nitko ne zna. Imao sam težak put, kroz jako puno ozljeda i išao sam borbu po borbu. Toliko puta sam se preispitivao trebam li nastaviti s ovim što radim, ali cilj je uvijek bio doći u UFC. Sada kada sam tu, cilj je postati svjetski prvak.”

Emmettu je borba protiv Lamasa bila tek druga u perolakoj kategoriji. Borbu ranije je sudačkom odlukom savladao Ricarda Lamasa, dok je prije toga poražen kao borac lake kategorije od Desmonda Greena. Prije toga je imao dvije pobjede sudačkim odlukama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI