Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Josh Barnett u vezi Jonesovog drogiranja dao najbolji "no comment" komentar u povijesti MMA-ja! | Fight Site

Josh Barnett u vezi Jonesovog drogiranja dao najbolji "no comment" komentar u povijesti MMA-ja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2015 18:11h Autor:

Josh Barnett

Josh Barnett je odradio intervju u kojem se dotakao tema o kojima se najviše šuškalo u posljednje vrijeme. Barnett nije imao reći što novo u vezi svoje karijere, no rekao je svoje viđenje meča između Werduma i Velasqueza za ujedinjenje titule teškaškog prvaka UFC-a i kokainskog skandala Jona Jonesa.

Josh nije bio spreman predvidjeti pobjednika meča Werdum vs. Velasquez, ali je dao neke zanimljive mogućnosti kako bi se meč mogao odvijati.

"Werdum je poznat kao vrhunski borac na tlu", započeo je Barnett. "Ne vjerujem da bi oklijevao koristiti koljena i kickove. Moguće je da kaže: 'Ne želim da taj lik ima priliku za udariti me pa ću ga pustiti da me sruši na pod', i mislim da ne bi bio zabrinut da ga Cain sruši. I to bi, potencijalno, bio početak njegovog kraja. Ne dozvoljavaš takvom hrvaču da te kontrolira, udara i guši. Mislim, koliko god da je Werdum dobar, toliko je i Cain snažan, malo je brži i onemogućava protivnikovu kontrolu ruku s time što on protivniku kontrolira ruke. I mora imati dobar stav, biti blizu njega, vršiti pritisak, visiti na njemu, uputiti nekoliko udaraca pa opet kontrolirati, kontrolirati i samo kontrolirati. Werdum će se umoriti i neće moći napadati. Da sam ja Werdum, bacao bih koljena i pokušao ga namamiti na udarac. Ako ne bih mogao postići ono što želim, kretao bih se. Ali moramo pričekati da ti momci uđu u ring i da vidimo što će se zbiti."

Barnett ima svoje mišljenje o kokainskom skandalu Jona Jonesa te je dao nikad bolji "no comment" komentar koji je MMA zajednica ikad čula.

"Ja nisam disciplinska komisija ni UFC-a ni Atletske Komisije Nevade tako da ću njih pustiti da učine ono što misle da je najbolje. Sve u svemu, moje mišljenje neće napraviti neku razliku. Čuo sam od jednog mudrog čovjeka da je kokain vraški dobra droga, tako da mu vjerujem jer je napisao neke stvarno dobre klasike poput 'Super Freak' i stvorio je Mary Jane girls. Što je učinjeno je učinjeno i povratka nema. Požar koji je izbio možda još nije poprimio puni razmjer."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI