Josh Barnett kao jedan od glavnih glumaca u kratkom filmu o pohodima Vikinga (VIDEO)

UFC 27.10.2017 12:23h Autor:

screenshot

Iako se trenutno nalazi izvan MMA-a, nakon prošlogodišnjeg pada na USADA testu, Josh Barnett izuzetno je zaposlen tip. Osim povratka profesionalnom hrvanju u Japanu, ovaj popularni borac odradio je i ulogu u jednom kratkom filmu.

Barnett je inače poznat kao ljubitelj vikinške kulture te veliki fan rock i metal bendova koji svoje pjesme ili styling prilagođavaju upravo razdoblju kada su normanska plemena haračila svjetskim morima i obalama. Iz tog razloga nije čudno kako je ekipa iz Grimfrosta odlučila upravo njega angažirati za jednu od glavnih uloga u svom kratkom filmu o vikinškim osvajanjima. Grimforst je inače brand koji se bavi vikinškom kulturom i prodajom svega vezanog uz nju, od odijevnih predmeta, preko knjiga sve do nakita i društvenih igara na tu temu.

Ovaj film služi da nas kratko upozna s načinom na koji su vikinzi djelovali, a Barnett u njemu glumi starijeg predstavnika plemena, koji je zadužen trenirati mlade borce prije puta na iduću misiju. Film je cijeli dostupan na Youtubeu, pa smo ga podijelili s vama ispod teskta. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI