Joseph Parker u Cardiffu dočekan “Hakom” na pozornici (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2018 14:36h Autor:

screenshot

Za što bolje nabrijati Josepha Parkera na meč protiv Anthonya Joshue, pobrinula se grupa njegovih sunarodnjaka, koja je prije izlaska boksača na vaganje otplesala tradiocionalni maorski ratni ples, Haku.

Haku smo inače već viđali prije nekih sportskih evenata gdje nastupaju novozelandske reprezentacije i sportaši. “All Blacks”, njihova ragbi reprezentacija, koja je ujedno i najpopularniji sportski kolektiv u državi, sama otpleše Haku prije svake svoje utakmice, a isto su napravili i košarkaški reprezentativni prije utakmice protiv američke reprezentacije na prošlog Svjetskom prvenstvu.

Sada je svoju porciju Hake dobio i Joseph Parker, ponos Novog Zelanda, koji će danas živjeti za svog boksačkog pulena. On ju nažalost nije sam otplesao, no zato su njegovi sunarodnjaci i sunarodnjakinje to odradila prije njegovog izlaska na službeno vaganje. Zbog svog nastupa, dobili su ovacije i od strane britanske publike, koja je naravno na strani Anthonya Joshue.

Pogledajte kako su ovi ratnici nabrijali Parkera na današnji meč, u kojem će pokušati šokirati Anthonya Joshuu, Eddiea Hearna i cijeli britanski boks.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI