Joseph Duffy protiv Ivana Jorgea u srpnju na škotskom Fight Nightu

UFC 09.05.2015 11:40h Autor:

Joseph Duffy

Globalno sve popularniji irski MMA borac, Joseph Duffy, svoj će drugi UFC nastup upisati u srpnju, kad najbolja svjetska organizacija posjeti škotski Glasgow. Tamo će mu se suprotstaviti Brazilac Ivan Jorge.

18. srpnja UFC po prvi put dolazi u Škotsku, a napokon je službeno potvrđena i prva borba tog eventa. "Irish Joe" Joseph Duffy borit će se protiv izuzezno neugodnog Brazilca Ivana"Batmana" Jorgea.

Duffyu će to biti drugi UFC nastup, nakon što je impresivno debitirao ekspersnim nokautom te tako još više podigao zanimanje oko svojih borba. Inače je iz Europe došao kao Cage Warriors borac, gdje mu je trebala slijediti borba za naslov protiv još jednog "friškog" UFC-ovca, Steviea Raya, Škota koji će također naći svoje ime na cardu u Glasgowu. Duffy je ipak najviše poznat kao posljednji čovjek koji je savladao Conora McGregora.

Ivan Jorge bi mu mogao biti izuzetno neugodan protivnik, pošto se radi o prekaljenom borbu, s 30 nastupa iza sebe (skor 26-4). U UFC-u je nastupio tri puta, upisavši dvije pobjede i jedan poraz. Inače dolaz iz time Thiaga Tavaresa, a najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri mu je naslov prvaka Jungle Fighta, najjače brazilske MMA organizacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI