Joseph Duffy ostaje UFC borac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2017 17:55h Autor:

Joseph Duffy

Napokon jedna dobra vijest iz UFC-a. Joseph “Irish Joe” Duffy potpisao je novi ugovor i ostaje član promocije još minimalno sedam borbi.

Iako je Irac, već prije par tjedana, službeno napustio UFC, nakon što nije bio zadovoljan ponuđenim uvjetima te se odlučio testirati na službenom tržištu, fanovi ipak mogu na kraju biti sretni i zadovoljni. Vjerojatno je takav i Duffy, koji je potpisao novi ugovor s UFC-om u trajanju od sedam borbi.

Problemi između promocije i 29-godišnjeg borca su nastali nakon što pri ponudi novog ugovora nije bilo poboljšanih uvjeti. Duffy je smatrao kako su njegovi UFC nastupi bili dovoljno dobri da bi do toga došlo, no promocija prvobitno nije odlučila izmijeniti svoju ponudu. Duffy je od početka govorio kako je sretan u UFC-u te da mu je želja ostati borcem najbolje svjetske promocije, no unatoč tome je odlučio poslušati s čime mu se mogu obratiti ostali, a zainteresiranih je bilo.

Kako je rekao njegov menadžer, Duffy je ovim putem osigurao ugovor vrijednosti “šest znamenki” te može krenuti njegov napad na vrh lake kategorije UFC-a. Do sada je slavio u četiri od pet UFC borbi, dok je poražen tek od Dustina Poiriera. Tri puta je do slavlja došao prekidom, a tek je Reza Madadi, u njihovoj borbi ovog ožujka, izdržao do sudačke odluke, koja je uvjerljivo otišla na stranu irskog borca.

Duffy je cijelo vrijeme trenirao te je spreman za borbu prvom prilikom koju mu UFC ukaže.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI