Joseph Duffy: Nemam ništa protiv nove borbe s McGregorom

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2015 16:48h Autor:

Joseph Duffy

Najnoviji član UFC-a, Joseph Duffy, progovorio je o svom potpisu za najbolju svjetsku organizaciju, no i o možebitnoj novoj borbi protiv Conora McGregora. On nema apsolutno ništa protiv.

Joseph Duffy je napokon tamo gdje mu je mjesto. Ovaj irski borac potpisao je ugovor s UFC-om i uskoro mu slijedi i prvi nastup unutar elitne svjetske MMA organizacije. Potvrdio je da mu je to, kao uostalom i gotovo svim borcima, oduvijek bio cilj:

"Dolazak u UFC je ono za što sam radio moju cijelu dosadašnju borilačku karijeru. Ovo je ostvarenje sna i ne mogu dočekati da se vratim treninzima i počnem raditi dalje."

O izboru protivnika, kao i o ambicijama, ovaj momak koji bi trebao nastupati unutar lake UFC-ove kategorije, rekao je: "Namjeravam ići borbu po borbu, no mislim kako sad tek zapravo počinje moja karijera i tako tek ulazim u pravi ritam. A kad budem potpuno unutar njega, ne vidim što me može zaustaviti na putu do titule."

Budući da je posljednji čovjek koji je savladao Conora McGregora, pitanje je i razmišlja li o novoj borbi s njim. To trenutno nije lako ostvarivo, budući da ne nastupaju u istoj kategoriji, Conor je blizu napada na titulu prvaka, a i UFC ne voli međusobno sparivati sunarodnjake iz europskih država. Ipak, rekao je:

"Kao što sam rekao, idem borbu po borbu, no ukoliko organizacija iznese tu želju i tako odlući, naravno da bih se borio ponovno protiv njega. Apsolutno nemam ništa protiv."

Duffyev profesionalni skor je 12-1, a prvi UFC nastup trebao bi upisati u ožujku ili travnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI