Jose Aldo: Više nije u modi biti dobar dečko, trash talk donosi novce

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2017 23:06h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo spreman je ući u verbalno prepucavanje s Maxom Hollowayem, ali i sa svim budućim protivnicima. Kaže da je napokon prihvatio ono što je MMA postao i tome se prilagodio.

To je izjavio dok se priprema za borbu protiv Max Hollowaya, koja će se održati na UFC 212 eventu, 3. lipnja u Rio de Janeiru. Holloway koristi svaku priliku da pomalo podbode Alda, a ovaj je napokon odlučio na tako nešto i uzvratiti:

“Rivalitet je dobar jer će to sigurno probati više ulaznica i donijeti nam više novaca. Trenutno je glavna jedna nova generacija koja se razlikuje od onoga kada sam ja krenuo s ovim sportom. Onda su borbi bili ljudi koji su se borili za čast i poštovanje te se tako odnosili jedni prema drugima. Danas pravi borci više nisu u modi, danas su u modi klauni. Ako ne brbljaš okolo, onda se ne boriš nizašto, ostavljen si sa strane.”

Ipak, trebalo mu je da zaradi velike novce da bi shvatilo koliko u tome danas ima smisla te koliko prepucavanje može donijeti. Fanovima je svakako zanimljivo gledati uvode u borbe na takav način, a također je to isto zanimljivo i medijima koji automatski imaju više materijala.

“Ranking je znači ništa, moraš se baviti trash talkom. Ono što danas gura ovaj sport je novac i to je napokon i meni postalo potpuno normalno. Zaradio sam velik novac borbom protiv Conora McGregora i shvatio sam to tada. Naravno, namjeravam i dalje biti prvak te imati svoju čast i poštovanje, ali više se ne isplati biti dobar momak. Sada je potrebno koristiti trash talk jer na taj način borbe činiš velikima.”

Aldo nikad nije bio čovjek od puno riječi, nego je većinu toga pokazivao u kavezu. Ipak, možda ga je upravo to koštalo onakvog poraza od Conora McGregora. Previše toga mu se skupilo što je mislio kanalizirati u kavezu. Na kraju znamo kako je završilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI