Jose Aldo tvrdi da se iduće godine bori za privremeni pojas u lakoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2016 15:25h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo je prije nešto više od mjesec dana još uvijek bio bivši prvak posramljen teškim porazom u režiji Conora McGregora koji mu je oduzeo naslov, a sada je, barem kako sam tvrdi, u poziciji da bi u 2017. mogao držati dvije titule, baš kao što je to McGregor napravio ove godine.

McGregor je osvajanjem pojasa u lakoj kategoriji prošlog mjeseca najavio pauzu i sva logika nalaže da bi se prvi izazivači Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson trebali boriti za privremenu titulu, ili status idućeg izazivača dok je Irac odsutan.

No Aldo, kojem je UFC promovirao privremeni pojas perolake kategorije u pravi nakon što su isti nedavno oduzeli McGregoru, tvrdi da će se sada on boriti za privremeni naslov u lakoj.

“Mislim da će uskoro najaviti borbu za privremeni pojas u lakoj kategoriji sa mnom. Pokušavaju mi naći protivnika i- ‘surprise, surprise- barem jedan je već borbu već odbio. Čekam da vidim koga će pronaći”, rekao je Aldo za MMA Fighting.

Inače, Aldo se u veljači trebao boriti s Maxom Hollowayjem koji je na UFC-u 206 osvojio privremeni perolaki pojas, no borba je otkazana.

UFC nije službeno potvrdio da će se Brazilac natjecati za naslov u lakoj, niti su najavili ikakvu borbu za privremeni pojas u toj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI